2013. június 14., péntek

Reinhard Bonnke - Napi gondolatok

Egy gondolat a házasságról – Neked!

A tökéletes férj nem várja el, hogy a felesége tökéletes legyen. A tökéletes feleség nem várja el, hogy a férje tökéletes legyen. De mindkettőnek van egy tökéletes Megváltója Jézus Krisztus személyében. A Szent Szellem késztetett rá, hogy ezt leírjam. Meglehet, éppen neked van rá most szükséged!

Mikor csodákat látok történni, gyógyulások csodáit, megváltozott életek csodáit, megtisztult bűnösök csodáit, tudom, ki működik: Krisztus, a Felkent. Ezek a csodák az ő keze nyomai, az ő ismertetőjegyei. EZT a Krisztust kell nekünk hirdetnünk, a TEGNAP, MA ÉS ÖRÖKKÉ KRISZTUST! Minden egyes alkalommal, amikor ezt a nevet, az Úr Jézus Krisztus nevét hívjuk segítségül, valójában kihirdetjük, hogy Isten őt küldte szabadítónkul. A végbemenő csodákból tudjuk, hogy ő az igazi Krisztus. A csodák az ő személyazonosítója, az ő genetikai kódja. Bízz benne, ő ma téged is megérint!

Istent dicsősége különbözteti meg minden más istentől, úrtól és istenségtől. Lényéből dicsőség sugárzik, nem homály és sötétség. Ez a sugárzás vonz, és Isten von minket magához. Ez a dicsőség erőben, csodákban, energiában, igazságban, fényben, szépségben és ragyogásban nyilvánul meg. Vakító ragyogás, lélegzetelállító szépség - egy páratlan és élő Isten megkülönböztető jelei, és ő dicsőségét senki másnak nem adja! Kihívást intéz minden ember által formált isten és fából készült képmásuk felé, amikor ezt mondja: „Kihez hasonlíttok hát engem, hogy hasonló volnék? Kivel tesztek egyenlővé? És kivel vettek egybe, hogy hasonlók volnánk?” (Ésaiás 40:25 és 46:5). Amint a Nap fénylik, Isten dicsőségtől sugárzik, de ez egy élő dicsőség: amihez hozzáért, az megdicsőül. Még a szégyenteljes kivégzőeszközt is dicsőségessé tette, amikor rászegezték Jézust, és ez a fadarab, a kereszt azóta is szórja a dicsőség fénysugarait e világ istentelen éjszakájába! Amikor Mózes meglátta Isten dicsőségét, az arca átvette a ragyogást. Amikor Isten megjelenik, dicsőségben jelenik meg, és úgy lép be az életünkbe, hogy minket is - az életünket, otthonunkat és a jövőnket - betölti dicsőségével. Nem kellene, hogy egyetlen keresztény otthon is komor, élettelen legyen, sokkal inkább kicsattanó életkedv, aktív családi élet, öröm és gazdagság kellene, hogy jellemezze! Ne kéresd magad! Kiálts erre egy nagy Halleluját! REINHARD BONNKE