2013. június 7., péntek

Reinhard Bonnke evangelizáció 2013. június 6. Nairobi, Kenya

Kedves Barátaink!
Ma este Reinhard Bonnke prédikált, és egy igen erőteljes üzenetet adott át a „bűn börtönéről”. Arról beszélt, hogy Jézus nem azért jött, hogy a börtöncellánkat kényelmesebbé alakítsa át - azért jött, hogy megszabadítson belőle! „Jézus Krisztus evangéliuma nem a felújítás, megjavítás vagy kidekorálás evangéliuma, hanem felszabadításé!”

A prédikáció után imádkoztunk a betegekért, és csodálatos gyógyulásokról tehetünk bizonyságot. Egy fiatal asszony, akinek a csuklóját megoperálták, úgy jött el az esti alkalomra, hogy az ujjait nem tudta mozgatni. A színpadon megmutatta nekem a műtét hegeit. Az ima alatt Jézus meggyógyította a kezét, és az ujjait rendesen tudta mozgatni. Azonban nem a keze gyógyulása volt a legnagyobb csoda, amit ez az asszony átélt ma este, hanem az, hogy újjászületett, és most már Isten gyermeke. Isten valamennyi csodája közt a megtérés a legnagyobb csoda!
Egy másik asszony, aki már négy éve süket volt a bal fülére, az alkalmon meggyógyult, és most már tökéletesen hall mindkét fülére.
Egy asszonynak a rákos daganata tűnt el az imádság közben, és sok gyomorfekélyes, akik közül többen évek óta szörnyű kínokat szenvedtek, most egy pillanat alatt meggyógyult.

Fantasztikus bizonyságot hallottunk egy asszonytól, aki jó húsz évvel ezelőtt tért meg egy CfaN evangélizáción a közeli Kiberában. Abban az időben deréktól lefelé béna volt, és négykézláb tudott csak menni mindenhova. Nagyon megindító volt hallgatni, ahogy elmondta: akkoriban négykézláb csúszva-mászva tette meg a hosszú utat, keresztül vízen és sáron, csak hogy ott lehessen az összejövetelen. És nem hiába! Isten ereje eltalálta őt, és feloldotta őt a bénaságából! Akkor teljesen meggyógyult, és azóta sincs problémája a járásával. Most azért tett meg több mint 500 kilométert Mombasától Nairobiig, hogy dicsőséget adjon Istennek. Úgy jött, mint Isten szeretetének és erejének „két lábon járó bizonysága”. Dicsőség legyen Istennek!
Holnap lesz a Fire (Tűz) konferencia utolsó napja. Kérlek mindnyájatokat, imádkozzatok értünk és a jelen levő pásztorokért, akik azzal a várakozással jönnek az alkalomra, hogy átéljék a Szent Szellem kiáradását.

Együtt az evangéliumért,
Evangelist Daniel Kolenda & Reinhard Bonnke
Together with the whole CfaN team