2013. június 11., kedd

Peter Horrobin - Hogyan lépnek be a démonok 11.

Nem kétséges, hogy sok olyan gyógymód, amelyeknek erejét a démonok adják meg, valóban működik. Ha nem működne legalább valamilyen mértékben, akkor nem tudná felkelteni az emberek figyelmét és érdeklődését. Az ige világosan kimondja, hogy az ellenség nagy megtévesztő, és hogy képes felhasználni démoni erőket egy bizonyos mértékű gyógyulás elérése érdekében, távolabbi céljainak elérése céljából. De megfigyeléseink szerint ilyenkor egy körmönfont csere történik. Lehetséges, hogy a tünetek megszűnnek, de az érintett személy sokkal erőteljesebb démoni kötelékek alá kerül.

Például valaki, aki betegségével elment egy spiritualista gyógyítóhoz, meglehetősen drámai módon meggyógyult betegségének tüneteiből, de röviddel ezt követően más tünetek jelentkeztek nála. Sok éven keresztül egyik műtéten a másik után esett át problémáinak egész sora miatt, de továbbra is megmaradtak azok a különös tünetek, amelyek csak azt követően kezdődtek, hogy felkereste a spiritualista gyógyítót.

Miután ezt megvallotta és megtért, meg kellett szabadulnia a betegség szellemétől, amely a médium útján lépett be az életébe, és amely attól kezdve gyötörte őt. Általános jelenség, hogy ilyenkor visszatérnek az eredeti tünetek, amelyeket a démonok tovább már nem fojtanak el. Utána lehetővé válik a további szolgálat, amely által ez az ember valóban meggyógyult az eredeti betegségéből.

Hasonló módon, számos esetben meg kellett szabadítanunk embereket olyan szellemektől, amelyek az akupunktúra során jutottak be az életükbe. Időnként, amint a Szent Szellem leleplezte a sötétséget, heves fájdalmat éreztek azokon a pontokon, ahova az akupunktúrás tűket beszúrták, és ez a fájdalom meghatározta azokat a helyeket, ahol a démonok beléptek.

A démoni erők által működő alternatív gyógymódok útján megszerzett gyógyulás gyakran állandónak tűnik, amíg az érintett személy hitetlen marad. Ha azonban keresztény lesz, a Szent Szellem fokozatosan világosságot hoz a sötétségbe, hogy leleplezze a démonokat, és sor kerülhessen a szabadulásra és a valódi gyógyulásra.

Gyakran azt látjuk, hogy a démoni gyógymódok szellemi pusztaságba vezetik az embereket. Az okkult módszerek használata után az egyén elveszíti bizalmát Istenben, nem akar többé tőle függeni, és az Úrtól való függetlenség magatartását veszi fel. Már nem vonzza őt az evangélium egyszerűsége. Olyan emberekkel is találkoztunk, akik az alternatív gyógymódok igénybevétele után babonásak lettek, ami nagyon jellemző az okkult háttérrel rendelkező emberekre.