2013. július 18., csütörtök

CfaN Evangelizáció Nairobi, 2013.07.

Most érkezett be az Afrikában tartózkodó csapatunk beszámolója. Legutóbbi evangélizációs kampányunkon a kenyai Nairobiban 202.665 db visszajelző kártyát gyűjtöttek be munkatársaink azoktól, akik befogadták a szívükbe Jézus Krisztust, mint személyes megváltójukat az öt nap alatt. Dicsőség legyen Istennek!

Örülünk, és hálásak vagyunk minden egyes lélekért, aki megtért, és hálásak vagyunk a ti támogatásotokért is az evangélium ügyében. Különösen hálásak vagyunk, és ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket a Green családnak, akik a kampány teljes költségét szponzorálták. Azért imádkozunk, hogy az Úr különlegesen áldja meg őket!

A következőkben már a tanzániai Dar es Salaamra koncentrálunk, ahol néhány hét múlva tartunk egy újabb evangélizációs kampányt. Továbbra is az Úrban bízunk a szükséges anyagiak kirendelésével kapcsolatban, amely egyre esedékesebbé válik. Kérünk mindenkit, hogy továbbra is hordozzatok bennünket az imádságaitokban, és amennyiben úgy érzitek, hogy az Úr anyagi áldozatvállalásra is hív benneteket, legyetek engedelmesek abban is.

Még egyszer, nagyon szépen köszönjük!


Az evangélium szolgálatában:
Daniel Kolenda, és Reinhard Bonnke evangélista, és az egész CfaN csapat