2013. október 3., csütörtök

Kenneth E. Hagin - Isten Szellem

De eljön az óra, s az most vagyon, amikor az igazi imádók szellemben és igazságban imádják az Atyát: mert az Atya is ilyeneket keres az Õ imádóiul. Az Isten Szellem: és akik Õt imádják, szükség, hogy szellemben és igazságban imádják.
– JÁNOS 4,23. 24.

Isten Szellem.
A szellemi dolgok valóságosabbak, mint a fizikaiak. Valóságosabbnak kell lenniük, mert Isten, aki minden anyagi dolgot teremtett, Szellem. Isten láthatatlan képessége hozott létre mindent, amit ismerünk a földön a természetes világban, azáltal, hogy egyszerûen csak kimondta: „Legyenek…”
Nem ismerhetjük Istent, nem érinthetjük meg, nem kerülhetünk bensõséges kapcsolatba vele fizikailag. Nem ismerhetjük, nem érinthetjük meg, nem vehetjük fel vele a kapcsolatot az értelmünkkel sem.
Isten Szellem, és hála néki, a szellemünkkel elérhetjük Õt. Az emberi szellem megismerheti Istent. A szellemünk bensõséges kapcsolatba kerülhet Istennel. A szellemünk kapcsolatba léphet Istennel. A szellemünk imádhatja Istent!

Megvallás: Ez az óra az, amikor az igazi imádók szellemben és igazságban imádják az Atyát. Én egy igazi imádója vagyok az Atyának. Isten Szellem, és én szellemben és igazságban imádom Õt. Az én szellemem minden nappal jobban megismeri Istent. Az én szellemem kapcsolatban van Istennel. Az én szellemem imádja Istent.