2013. augusztus 25., vasárnap

Reinhard Bonnke - Közel ötezer új megtérő EGYETLEN gyülekezetben! 4. nap

Kedves missziós barátaink!

Ma este csúcspontjára érkezett az evangélizációs kampányunk itt Dar-es-Salaamban, Tanzániában. Fergeteges hetünk volt - Jézus neve megdicsőült, a betegek meggyógyultak, a démonok kimentek az emberekből, az átkok megtörtek és ezrek születtek újjá! Dicsőség legyen az Úrnak!

Az együttműködő helyi gyülekezetek mai vasárnapi istentiszteletein már ízlelhették ennek a hétnek a jó gyümölcseit. Pásztoroktól hallottam, hogy a mai istentiszteletet elárasztották a friss megtérők - sőt, az egyik helyi pásztor elmondta, hogy több mint 4900 új megtérő volt a ma reggeli istentiszteletükön! Jóllehet a kampány véget ért, a Krisztus testében csak most kezdődik a munka itt Dar-es-Salaamban, a megtértek utógondozásával és tanítványozásával. Milyen öröm a világnak ezeken az aratásra kész mezein munkálkodni!

Amellett, hogy a helyszínen százezrek voltak jelen a hét során, az országos rádió és televíziós csatorna is ÉLŐBEN közvetítette az alkalmakat. Hallottunk bizonyságokat arról, hogy sokan az otthonukban, vagy a kórházi ágyukban fekve gyógyultak meg, miközben hallgatták vagy nézték a közvetítést. Egy asszony mesélte, hogy amikor múlt éjjel hallgatta a rádióban, ahogy imádkozom a betegekért, a teste elkezdett remegni, és egy négy éve meglevő daganat „kiesett” a testéből!

Nagyon hálásak vagyunk Istennek azért, hogy hatással tudtunk lenni egy városra, sőt egy egész országra az evangéliummal. Szeretném még egyszer megköszönni NEKTEK is - a világ minden részén élő „családunknak”, akik az imádságotokkal és adakozásaitokkal viszitek előre ezt a munkát. El sem tudjátok képzelni, milyen hatalmas áldás vagytok sok-sok drága lélek számára! Szeretünk benneteket, és hálásak vagyunk Istennek egyenként mindnyájatokért!

Veletek együtt az Aratásban:
Daniel Kolenda evangélista
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN csapat

2013. augusztus 25.