2013. augusztus 24., szombat

Reinhard Bonnke - Dar-es-Salaam, Tanzánia, 2. nap

Kedves Missziós Barátaink!

Ma is ezrekkel örvendezünk együtt, akik üdvösséget és szabadságot nyertek itt, Dar-es-Salaamban, Tanzánia legnagyobb városában. Ma este egy nagyon erős üzenetet prédikáltam a megtérésről, és egyértelművé tettem az embereknek, hogy nem elég egy imádságot elmondani - Jézus követése azt jelenti, hogy az életünk drámaian megváltozik. Szinte fizikailag éreztem, ahogy sokakat eltalál az üzenet, amint a Szent Szellem meggyőzte, és Krisztushoz vonzotta őket. Szeretem az evangéliumot egyszerűen prédikálni. Valóban Isten ereje az üdvösségre!

Az egyik helyi pásztor elmondta nekem ma este, hogy ennek a mostani evangélizációs kampánynak már most van egy váratlan mellékhatása, mégpedig az, hogy a sok különféle hátterű és felekezetű gyülekezet példátlan módon munkálkodik együtt. Megköszönte nekünk ezt az áldást - mi pedig most továbbítjuk a köszönetét nektek.

Még mielőtt sor kerülhetett volna azoknak a bizonyságtételét, akik az este meggyógyultak, a rendőrség időtúllépés miatt berekesztette az összejövetelt, mivel a városban kijárási tilalom van érvényben. Egy rendőrtiszt végig mögöttem állt a színpadon, amíg bezártam az alkalmat. De azt még nem állhattam meg, hogy ne kérjem meg a tömeget, hogy tegye fel a kezét, aki gyógyulást élt át, és szó szerint kezek ezrei emelkedtek a magasba! Dicsőség az Úrnak!

Holnap délelőtt lesz a Tűz konferencia záró alkalma, amikor is imádkozni fogunk a Szent Szellem hatalmas kiáradásáért a résztvevők életében. Köszönjük, hogy imádságaitokban folyamatosan hordoztok minket!

Együtt veletek az Aratásban,

Daniel Kolenda evangélista
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN csapat

2013. augusztus 23.