2013. augusztus 24., szombat

Reinhard Bonnke - Dar-es-Salaam, Tanzánia, 1. nap

Kedves Missziós Barátaink!

Röviddel ezelőtt ért véget az első evangélizációs esténk itt Dar-es-Salaamban, Tanzániában. Ma reggel, amint Peter van den Berg és én elkezdtünk prédikálni a Tűz konferencia résztvevőinek, elkezdett esni az eső. Kíváncsi voltam, hogyan reagálnak az emberek erre a kedvezőtlen helyzetre, de ahelyett, hogy szétszaladtak volna, vagy behúzódtak volna valahova, egyszerűen a fejük fölé emelték a műanyag széküket, és így hallgatták tovább a prédikációt! Ezért is szeretem annyira Afrikát! Az emberek éhesek Istenre és az Ő Igéjére, és biztos vagyok benne, hogy Isten hatalmasan megelégíti és megáldja őket ezen a héten.

Ma este Jézus véréről prédikáltam, és a hatás, amit az üzenet kiváltott a tömegből, elemi erejű volt: démonok mentek ki megszállottakból, betegségek és sérülések gyógyultak meg, de mindenekelőtt és mindenekfölött, sok ezren fogadták be Jézus Krisztust, és tették Úrrá az életükben.

Az esőzések miatt a hangtechnikánk összeomlott. Éppen elkezdtem volna a megtérésre hívást, amikor elment a hang. Egyszerűen ott álltam a színpadon, és vártam, hogy visszajöjjön a hang, a hatalmas tömeg pedig, ahelyett, hogy morgolódott volna, vagy szétszéledt volna, elkezdte dicsőíteni az Urat, majd egyre hangosabb ütemes skandálás kezdődött, és hamarosan az egész tömeg zúgta: „JÉ-ZUS, JÉ-ZUS, JÉ-ZUS!” Felemelő percek voltak! Tényleg az aratás különleges napjait éljük! Ó, micsoda öröm!

Ma este egy asszony azonnal meggyógyult egy nagy fájdalmat okozó mellrákból. Örömtől könnyező szemmel mondta el, hogy minden tünete teljesen eltűnt! Egy másik asszony agydaganatból gyógyult meg. Sánták dobták el mankóikat, és jártak, és sokakból démonok mentek ki. És ez csak az első este volt, de azt hiszem bátran kijelenthetem: rendkívüli hétnek nézünk elébe!

Köszönjük az imádságaitokat!

Veletek együtt az Aratás munkájában:

Daniel Kolenda, Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN csapat

2013. augusztus 22.