2013. május 27., hétfő

Kenneth E. Hagin - Minden jó adomány

Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülrõl való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincsen változás, vagy változásnak árnyéka. — JAKAB 1,17.

Mi a jó?
Az Apostolok cselekedetei 10,38 szerint Jézus szerte járt, jót  tett  és  gyógyított. A  gyógyulás  jó!  A  betegség  nem  jó. Minden gyógyulás az Atyától jön. Egyetlen betegség sem jön az Atyától.
Elõször is, honnan szerezné be azokat a betegségeket a  számodra?  Semmi  ilyesmi  nincs  a  mennyben.  Az ördögtõl  kellene  kölcsön  vennie!  (Nem  adhatsz  valakinek  olyasmit,  ami  neked  nincs.)  A  Biblia  azt  mondja, hogy a mennyben nincs betegség. Ezért a betegség nem jöhet a mennybõl. Mi az, ami valóban a mennybõl száll alá? Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék!

Megvallás:  Minden  jó  adomány  és  minden  tökéletes ajándék felülrõl való, és az én Atyámtól, a világosságok Atyjától száll alá. Csak jó ajándékok jöhetnek Istentõl, mert Isten jó, a mennyben pedig csak jó dolgok vannak. A mennyben  nincs  betegség.  Így  a  betegség  nem  jöhet Istentõl. Ezért én eldöntöttem, hogy csak azt fogadom el, amit az én Atyám ad — a gyógyulást!