2014. március 27., csütörtök

Reinhard Bonnke - Jézus: palástban, vagy ruhátlanul? 8.

A HATALMAS BEFEJEZÉS ÉS AZ ÚJ KEZDET

Az államférfiak és a világ vezetői nem tudják, mit tegyenek, annak ellenére, hogy napjainkban olyan nagy a tudás és a bölcsesség. A hívők tudják, mi a teendő. A teljes evangélium nyomán látjuk, hogy Jézus ma végigjárja a földrészeket, és hódít. Ő tovább halad azzal a fenséggel, amivel a Kálvárián koronázta meg az Atya, amíg Ő nem lesz a királyok Királya és az urak Ura. Ő most csak testben van távol. "Ez a Jézus", akit nekünk hirdetnünk kell, vissza fog jönni. Minden kis királyt, urat és kormányzót félretesz, és az egész világot bevilágítja ragyogó dicsőségével.

Amikor a hívők most összegyűlnek, élvezik Jézus jelenlétét, de a világ érzéketlen és holt ezzel szemben. Ő azonban hamarosan eljön, és az egész világ tudni fogja, hogy újra itt van. Jézus ide való. Itt született, itt élt, és itt halt meg. Újra el fog jönni oda, ahova tartozik, az övéihez. Akkor majd elfogadják Őt.

Ez fogja össze Jézus minden cselekedetét. Ezt nem hagyhatjuk ki az üzenetünkből. A háborúzó, megsebzett, megfélemlített világ számára csak ez az üzenet jelent reményt. Jézus a világ reménysége. Mi kihívjuk a világot. Azt kérdezzük: "Szerintetek hogyan jön majd rendbe minden? Hogyan fog végződni mindez?" A világ nem tud felelni, nincs választási lehetősége. Szégyenüljön meg a világ, ne mi! A hitetleneknek nincs reményük. Nekünk van: Jézus. Hirdesd Őt! A világnak szüksége van Rá.