2016. április 26., kedd

Idézet

Ne a gond nagyságát méregesd, hanem Isten nagyságához mérd a gondjaidat! Így el fogod ismerni, hogy Ő nagyobb minden problémádnál! Rendelkezik azzal a képességgel, amellyel meg tudja oldani a gondjaidat. Sokszor nem tudunk imádkozni, mert a szívünk tele van indulattal, és úgy gondoljuk, hogy semmit nem kaptunk Istentől. De ha végiggondolja az ember, akkor rájön, hogy megtapasztalta, hogy megtért, meg vannak bocsátva a bűnei, betöltötte a Szent Szellem, nem hagyta el az Úr. Jézus megoldott mindent! Mindent megszerzett a számodra! Isten érted küldte le a Fiát! Nekünk adta oda a vérét, értünk áldozta fel magát, nekünk adta oda a testét, hogy a mi testünket megszabadítsa a haláltól! Nem arra kell nézned, amit érzel! Akkor is hálát kell adnod, ha nem érzed, hogy hálát kellene adnod. Nem az érdekel, amit érzel, hanem amit hiszel! Az aggódás ellenére venni kell a fáradtságot, be kell menni a belső szobába, el kell kezdeni hálát adni, imádkozni, könyörögni!!! 

Ha megvetettnek, elhagyatottnak, becsapottnak érzed magad, akkor is, és ha elfogadott, sikeres embernek, akkor is! Becsüld meg Isten kezét az életeden! Becsüld meg a munkát, amit elkezdett az életedben! Hála által nyitva van a kapud Előtte és az Ő kapuja is előtted! Örömmel menjünk az Úr elé! Olyan savanyúak néhányan, hogy ha betennék őket egy uborkás üvegbe, kiugrálnának az uborkák! :-) Jézus nem ecettel keresztel, hanem Szent Szellemmel és az örömével!

Zsoltár 100:1-2. Hálaadó zsoltár.; Vígan énekelj az Úrnak te egész föld! Szolgáljatok az Úrnak örvendezéssel; menjetek eléje vigassággal.

Németh Sándor