2014. június 5., csütörtök

„Tele a kígyóverem!" Bujumbura, Burundi - Első nap, CFAN evangelizáció

Kedves missziós partnereink!

Ma este, több mint hetvenezer résztvevővel megkezdődött az evangélizációs kampányunk! A levegő szinte szikrázik! Az egész fővárosban, Bujumburában tapintható a várakozás. Egészen bizonyos vagyok benne, hogy történelmi hét lesz ez Burundi népe számára.

Ma este - mint mindig - az üdvösség egyszerű és tiszta üzenetét hirdettem, amelyre tízezrek válaszoltak az előrehíváskor. Ahogy imádkoztunk a betegekért, a nézőtér különböző részén démonok kezdtek el megnyilvánulni. Pedig nem prédikáltam a szabadulásról, és nem imádkoztam démonizált emberekért sem, a „kígyóverem” mégis tele volt emberekkel (ahol a szolgálók démonokat űztek). Ezt követően csodálatos gyógyulások történtek. 
Néhányat felsorolok:
- egy fiatalember, aki az elmúlt 23 évben a bal fülére süket volt, azonnal meggyógyult;
- egy másik születésétől néma fiatalember ma este, életében először megszólalt! Első szava az óriási tömeg előtt ez volt: „Jézus!” Az Úr adott egy prófétai üzenetet róla, hogy az evangélium hirdetője lesz;
- egy újabb csodálatos bizonyságtétel egy anyától hangzott el, aki süket és vak kisbabáját hozta el az összejövetelre. Amikor kiáltottam, a kisbaba egyszeriben megriadt és elkezdett sírni. Miután megnyugodott, feszülten figyelt mindenre. Nyilvánvaló volt, hogy hallja és látja, ami körülötte zajlik.

Milyen csodás alkalom volt! És ez még csak a kezdet! Kérlek benneteket, imádkozzatok továbbra is azért, hogy az evangélium behatoljon minden szívbe;
a Szent Szellem hatalmasan kiáradjon jelekkel, csodákkal és gyógyulásokkal;
az új hangtechnikánkért, amelyet most először használunk, és amelynek a megvásárlásában ti is segítettetek adományaitokkal. A munkásainknak komoly feladat a rendszer beüzemelése. Kérlek, imádkozzatok a technikusainkért és a berendezésért.

Köszönöm, hogy imában hordoztok minket, és a drága lelkeket Bujumburában!

Veletek együtt az evangéliumért:

Daniel Kolenda evangélista
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és azt egész CfaN csapat