2014. június 16., hétfő

Kenneth E. Hagin - Isten gyógyszerei 6.

4. Tartsd meg ezeket a te elmédben.

Ez azt jelenti, hogy lényed legbelsejében. Szellemedben. Belső emberedben. A zsoltáros mondta: „Szívembe rejtettem a te beszédedet, hogy ne vétkezzem ellened." (Zsolt 119:11) A harmadik fejezetben példát adok neked arra, hogyan tedd ezt.
Nos, mik az eredmények? Hála Istennek, hogy az ő Igéje eredményeket szül. Mi az eredménye annak, ha követed ezen utasításokat?
Az eredmények: Mert életük ezek (szavaim) azoknak, akik megnyerik és egész testüknek egészség!

Én hiszem ezt! Baptista fiúként, betegágyon, vörös tintával írtam a Bibliám hajtókájára:  „Mottóm: A Biblia mondja ezt. Hiszem és ez eldönti a dolgot. Amikor a Bibliát olvasom, az számomra Isten Igéje. Hiszem azt. Ez eldönti a dolgot. Ez pedig a dolog vége. Nincs értelme tárgyalni róla. Mivel a Biblia így mondja, az Ő szavai egészség. Ezek gyógyszerek! Egész testünknek."

„Szavaim orvosság." Tudtam, hogy azt mondta: „Egészség egész testünknek." Ez azt jelentette, hogy a fejem búbjától a talpamig! Azt is tudtam, hogy 5 orvos szerint nem lehet Valaki megkérdezte: „Hagin testvér, előfordul, hogy ön beteg?" Nem. „Na igen" - „felelte" - de tudja, mire gondolok?" Ez az ember pedig teljes evangéliumi prédikátor volt, egy Szellemmel telt, a betegekért imádkozó prédikátor. Azt mondta: „Megmondom önnek, hogy mit szedek. Úgy találtam, hogy sokat segít nekem." Aztán kezembe nyomott egy hosszú felsorolást mindarról, amit szed, hogy életben maradjon és így prédikálta az isteni gyógyulást. Aztán megkérdezte: „Ön mit szed?" Azt feleltem: „Azt szedem, amit prédikálok." Ha ez nem működik számomra, nem tudom, hogy a csudában működne bárki másnak. „Igen, de valaha is érzi magát kissé nyomottnak?" „Nem gyakran" - feleltem.
„Nos, ha kicsit az időjárás befolyása alatt érzi magát, mit tesz?" Azt mondtam: „Csak megkettőzöm az orvosságot. Csak megkettőzöm az adagot. Megkettőzöm a Biblia olvasását.
Ez pedig csodákat tesz!"