2014. június 9., hétfő

Elnöki dicsőítésvezető - Bujumbura, Burundi - 3. nap

Ma reggel megtartottuk a Tűz konferencia záró alkalmát itt Bujumburában, Burundiban. Mire Peter van den Berg befejezte a prédikációját az alkalom első részében, a résztvevők telve voltak hittel és várakozással. A Szent Szellem erőteljes kiáradását éltük át mind a Tűz konferencián, mind pedig az esti evangélizációs összejövetelen. 

Az esti alkalomra a tömeg 150,000 fősre növekedett! Burundi Elnöke is megtisztelt minket jelenlétével, és az alkalom megnyitó beszédének elmondásával. Sőt, néhány dicsőítő ének erejéig még a dicsőítés vezetését is átvette a feleségével! Ez volt életem első olyan alkalma, ahol a dicsőítésvezető egy államelnök volt! 

Miután hirdettük az evangéliumot és imádkoztunk a betegekért, sok fantasztikus bizonyságtételt hallottunk a színpadról. A bizonyságtevők között voltak többen, akik nyomorékok voltak, és most járnak, egy asszony, aki süket-néma volt, és most meggyógyult, és két ember, akinek kiálló daganata volt, és az ima után eltűnt ... és sok más csodálatos gyógyulást! Minden dicsőség Jézusé!

Holnap tartjuk az evangélizációs kampányunk záróestjét. Már alig várjuk a lelkek újabb betakarítását a mezőről! Köszönjük, hogy közbenjártok értünk! 

Veletek az evangélium ügyében:
Daniel Kolenda evangélista
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN csapatunk
2014. június 7.