2014. február 2., vasárnap

Újra támad a meleglobbi - ÍRD ALÁ A PETÍCIÓT!!

Tiltakozz velünk, hogy megakadályozzuk térnyerésüket az EU-ban és Magyarországon! Már csak közel 30 óránk van ennek kinyilvánítására egy közeli szavazás előtt.
  • 2014 február 3-án az Európai Parlament szavazásra bocsátja azt a baloldali képviselők által benyújtott, úgynevezett Lunacek-jelentést, amely hivatalosan az „EU ütemterv a szexuális orientáción, illetve nemi identitáson alapuló homofóbia és diszkrimináció ellen” nevet viseli.
  • Az előterjesztők célja annak elérése, hogy ha egy uniós tagállamban egy szülő tiltakozik gyermeke homoszexualitással kapcsolatos iskolai nevelése ellen, akkor homofóbnak minősüljön és szankcionálható legyen. A javaslat  ugyanakkor nem rendelkezik a szülőknek a gyermekeik nevelésére és oktatására vonatkozó jogainak védelméről.
  • Ha a javaslatot elfogadják, az EU intézmények és a tagállamok kötelesek lesznek részt venni egy átfogó homoszexuális esélyegyenlőségi programban. Továbbá a jövőben semmilyen EU jogszabály nem kerülhet szemben a homoszexuális és leszbikus életformát élők alapvető érdekeivel.
  • A meleg lobbi ütemterve szerint ezek a lépések vezetnek majd el minden tagállamban az egynemű párok „házasságának” elismertetéséhez, a későbbiekben pedig megnyitnák az utat számukra az örökbefogadások, a mesterséges megtermékenyítések és a béranyaság előtt is
  • A jelentés megkísérli a homoszexuális, leszbikus életmódot és törekvéseket elutasítók elhallgattatását, mivel lehetővé tenné velük szemben a „gyűlöletbeszéd” és „gyűlölet-bűncselekmény” jogi kategóriáinak alkalmazását.
Kattints erre a linkre és írd alá a nemzetközi petíciót a jobb felső sarokban (keresztnév beírása, vezetéknév beírása, e-mail cím, ország (Hungary) kiválasztása, irányítószám beírása)!
Együttműködésedet köszönjük!