2014. február 13., csütörtök

Frank Hammond - Az elutasítottság legyőzése 4.

Az elutasítottság okai

A gonosz szellemek nem léphetnek be egy ember életébe kényük-kedvük szerint. Nyitott ajtókra van szükségük. Az elutasítottság olyan sebet, nyílást, ajtót hoz létre, amin keresztül a gonosz szellemek beléphetnek.

Több éven át megfigyeltem, hogy egy átlagos embernek milyen területeken van szüksége szabadulásra. Ennek alapján hiszem, hogy a Sátán külön stratégiát dolgozott ki arra, hogy az embereket már a megfoganás pillanatában elrabolhassa. A Sátán nem tehet meg bármit, amit szeretne, mert "törvényes jogai" korlátozzák. Csak az ember életének negatív helyzeteit használhatja ki: pl. az ősök bűnei miatt örökölt átkokat (1. Móz, 20:4-5. és 5. Móz. 30:19.). Az ördög állandóan működteti ezeket az átkokat az egymást követő nemzedékek életében mindaddig, amíg Jézus megváltása hit és szabadulás révén el nem éri az embereket (ld.Gal. 3:13.). A Sátán akkor is bejöhet, ha a szülőknek negatív a gyermekükhöz való viszonyulásuk vagy helytelen a magatartásuk. Láthatjuk, hogy mindig kész a megfelelő alkalmat megragadni, így azt is, ha valaki az elutasítottság miatt sérült.

Nem várt fogantatás

Tudjuk, hogy a démonok már az anyaméhben bekerülhetnek az emberbe. Az "elutasítottság" egy olyan gonosz szellem, amely gyakran már a születés előtt belép. Akkor talál jó talajra, ha a szülők gyermeküket fogantatása pillanatában nem fogadják el.

Miért van az, hogy egy gyermekei már a megfoganás pillanatától elutasítanak? Egy oka lehet: hogy nem a szeretet, hanem a vágy hozta létre. Az a nő és férfi, aki paráznaság, vagy házasságtörés alkalmával gyermeket nemz, nem gyereket akart, csak szexuális vágyait kívánta kielégíteni. Megzabolázatlan vágyuk eredménye pedig egy nem kívánt terhesség. Kevés illegális úton fogant gyermekről mondható el, hogy várták és szeretik. A gyermek élete első pillanatától fogva elutasított.

Az elutasítás sebeinek tetejébe az illegalitás behozza a "törvénytelen szülés" átkát. Az Ószövetségben az ilyen "törvénytelenül született személy" és annak tíz nemzedéke számára megtiltották, hogy a templomba belépjen {lásd 5. Móz. 23:2.). Vannak olyan családok és teljes nemzetségek, amelyek a törvénytelenség átka alatt vannak, mert gyermekeik házasságon kívül születtek.

A gyermekeknek szeretetben kell foganniuk. A terhesség ideje alatt a nő szolgálhat szellemben még meg nem született gyermekének. Énekelhet neki, imádkozhat érte és kimutathatja a szeretetet. Keresztelő Jánost már az anyaméhben betöltötte a Szent Szellem. Az anyaméhben lévő gyermek képes érzékelni a negatív és pozitív szellemi hatásokat is. Néhány szülész úgy gondolja, hogy a gyermek már a fogantatást követő néhány héten belül tudja, hogy szeretik-e vagy sem. A szabadulásban szerzett tapasztalataim is ezt támasztják alá.