2011. október 2., vasárnap

Érdemes megjegyezni

Keresztény elkötelezettségem


Részese vagyok a szégyen nélkül valók közösségének. Rendelkezem a Szent Szellem erejével. A kocka el van vetve. Átléptem a határvonalat. Döntöttem. Jézus tanítványa vagyok. Nem nézek vissza, nem adom fel, nem lassítok le, nem húzódok vissza és nem leszek csendben.
A múltamnak üdvössége van, a jelenemnek értelme van, a jövőm pedig biztonságban van. Nem élek többé kicsinyes életet, nem aszerint élek, amit látok, nem tervezek kicsiben, nem lesznek színtelen álmaim, félénk látásaim, evilági beszédem, olcsó életstílusom és eltörpült céljaim.
Már nincs szükségem elsőbbségre, jólétre, pozícióra, előléptetésre, tapsra, ill. népszerűségre. Nem kell, hogy nekem legyen igazam, hogy én legyek az első, hogy a csúcson legyek, hogy észrevegyenek, hogy dicsőítsenek, hogy elismerjenek, ill. hogy megjutalmazzanak. Most már hit által élek, Isten jelenlétére támaszkodom, türelem szerint járok, imádságban és az Ő erejében munkálkodom.
Döntésem végleges, egyenesen járok, a célom a menny, utam keskeny és göröngyös, kevesen tartanak velem, Vezetőm megbízható, misszióm világos. Nem tudnak megvásárolni, nem alkuszom meg, nem vezethetnek félre, nem csábíthatnak el, nem fordíthatnak vissza, nem csaphatnak be és nem tarthatnak vissza. Az áldozatvállalásnál nem fogok meghátrálni, az ellenfél jelenlétében nem fogok habozni, az ellenséggel nem paktálok le, a népszerűségben nem fogok lubickolni és nem fogok a középszerűség útvesztőjében bolyongani.
Nem adom fel, nem fogok hallgatni, amíg el nem értem, ki nem imádkoztam, mindenkinek nem prédikáltam Krisztus üzenetét. Jézus tanítványa vagyok. Folytatnom kell, amíg Ő vissza nem jön, adnom kell, amíg bírok, hirdetnem kell, amíg mindenki meg nem hallotta, és munkálkodnom kell, amíg Ő azt nem mondja, elég.
És amikor visszajön az Övéiért, könnyen észrevesz majd engem - zászlóm magasan fog lengeni!
Egy fiatal afrikai pásztor tollából, aki kiszegezte ezt házának a falára.