2011. október 26., szerda

D.Wilkerson: A látás (1974) 15.

A homoszexualitás járványszerű terjedése

Két erő tartja vissza a homoszexuálisokat attól, hogy teljességgel átadják magukat a bűnnek: a társadalom megvetése és az egyház tanítása. Amikor a társadalom már nem fogja abnormálisnak bélyegezni hajlamukat, hanem maximálisan befogadja, sőt bátorítja is őket, s amikor az egyház nem hirdeti többé, hogy a homoszexualitás bűn, hanem melléjük áll – nem lesz többé visszatartó erő. A kapuk feltárulnak az özönvíz előtt, s a homoszexuálisok immár bátran folytathatják bűnös szexuális viselkedésüket.
Látásomban láttam, amint az áradat elsöpri és magával sodorja e két úttorlaszt, s a mikor az akadályok elhárulnak, teljessé lesz a káosz.
Higgye el nekem az olvasó: nincs már messze az idő, amikor a városi újságot fellapozva gusztustalan beszámolókat olvashatunk arról, miként támadt meg a parkban vagy az utcán ártatlan gyerekeket a fékezhetetlen homoszexuális csőcselék. A csoportosan
elkövetett nemi erőszak éppoly bizonyosan utoléri az emberiséget, mint ahogyan azt a Biblia előrevetíti – látásom szerint még a mai generáció életében.

Huszonhét fiút gyilkolt meg egy néhány fiúból álló homoszexuális banda a texasi Houstonban. Ez a rettenetes hír számos jövőbeli tragédia előhírnöke. Nem egy homoszexuálissal kapcsolatos botrány robban majd ki magasabb körökben is. A
homoszexuális társadalom olyan elszánt és erőteljes támadásba lendül, hogy rövid időn belül a televíziós beszélgető show-kban is propagálni fogják bűnös szenvedélyüket. Tisztán látom a semmiből tömegével előlépő homoszexuálisokat, s a deviáns erőszakos szexuális bűntettek elszaporodását és eldurvulását.

Általános erkölcsi hanyatlás

Sok gyülekezetbe járó ember erkölcsi normái is meginognak, a férjek és feleségek „lecserélése” egyre jobban elterjed, és rengeteg fiatal anélkül él majd együtt valakivel, hogy összeházasodnának. A médiák szüntelenül a mezítelenséggel és a szexszel bombázzák majd a közönséget, s ezzel még Krisztus legodaszántabb gyermekeinek is felkavarják az értelmét és a lelkét.
Következésképpen a szeretet sokukban elhidegül; sokan közönybe süllyednek és hitetlenné válnak. Kevesen állnak csak ellene ennek a szennyáradatnak – rájuk úgy tekintenek majd, mint akik „képtelenek lépést tartani” a felvilágosult társadalommal és a
modern egyházzal.

Az abortusz megkönnyítése, a fogamzásgátló tabletták használatának lehetősége és a növekvő szexuális engedékenység is hozzájárulnak majd az erkölcstelenség forradalmához, amely végül olyan mélységű szennyfürdőhöz vezet, hogy azt emberi
ésszel fel sem lehet majd dolgozni. Az érzéki gyönyörök imádói messze többen lesznek az Istent imádó és szerető embereknél. Vigyázzunk tehát és jól figyeljünk oda: maximális erőkkel dúló háború elé nézünk, melyet az ellenség Isten választottai ellen indít!