2011. augusztus 17., szerda

D.Wilkerson: A látás (1974) 13.

Gyönyörpaloták

Egyre több motel hirdeti majd magát „gyönyörpalota”-ként. A vendégek néhány dollárnyi ráfizetésért a legújabb keménypornó filmeket nézhetik meg a szobájukban elhelyezett videón. A „rendes” embereknek nem kell többé lepusztult külvárosi mozikba járniuk friss filmélményt keresve, ehelyett szép motelek állnak majd rendelkezésükre, ahol egyedül nézhetik meg a filmeket. Nagyon népszerő szórakozási móddá válik ez a főiskolai és egyetemi hallgatók körében, akik csoportokba verődve pornóbulikat fognak rendezni az efféle motelekben.
Ugyanezeket a kemény-pornó filmeket videón is kínálják majd a nagyközönségnek otthoni megtekintésre. Bármilyen videóhoz csatlakoztatható televízión le lehet majd játszani őket. A pornóbulik a külvárosokban élők közkedvelt időtöltésévé válnak.

Szex az újságos standon


Hamarosan az ország több ezer újságos standját szemérmetlen pornóújságok árasztják el, amelyekhez képest a Playboy már-már puritánnak tűnik majd. Színes képsoraik a teljes mezítelenséget és a nemi aktus legkülönbözőbb válfajait mutatják be; kisiskolás gyermekek is vásárolnak majd belőlük.
A szexlapok egyik új hulláma kifejezetten a hölgypiacot lesz hivatott megszólítani a bennük bemutatott meztelen férfitestek segítségével. Még a legelismertebb országos magazinok is erotikusabbá válnak mind reklámjuk, mind tartalmuk tekintetében.
A jövő pornójába gyakran vegyülnek majd szexuális perverziók és okkult praktikák a „sokat látottak” megnyerése érdekében. Az újságosoknál kapható lapok némelyike még a nemi erőszakot, a gyermekek szexuális zaklatását és a gyilkosságot is népszerűsíteni fogja.

Már ma is csaknem minden amerikai és európai nagyvárosban megtalálhatóak olyan újságos standok és szexboltok, ahol hozzá lehet jutni az említett jellegű kiadványok bármelyikéhez, ám a dolog hamarosan olyan elterjedtté válik, hogy bárki beszerezheti
őket akár a lakóhelyéhez legközelebb eső élelmiszerboltban és drogériában is. A megrögzött nőcsábászok, pornókereskedők és gonosz hajlamú emberek megvetik majd a törvényt és a helyi hatóságokat, s zavartalanul fogják terjeszteni a szennyet, a mocskot és a paráznaságot. Számtalan masszázsszalont, peepshowt és „modell” stúdiót nyitnak, s még ha ideiglenesen be is kell zárniuk, mindannyiszor visszatérnek, és a korábbinál még mocskosabb dolgokat fognak népszerűsíteni.