2011. augusztus 10., szerda

D.Wilkerson: A látás (1974) 11.

Özönvízként zúdul ránk az erkölcstelenség

Jaj a föld és a tenger lakosainak, mert leszállt az ördög tihozzátok, nagy haraggal teljes, hogy elhitesse, ha lehet, még az Isten választottait is. S vajon hogyan akarja Sátán zaklatni és becsapni még Isten választott népét is? Hitem szerint úgy próbálja majd elérni a célját és bőnökbe hajszolni az emberiséget, hogy erkölcsi támadást indít ellenük.
Megnyitja majd a pokol zsilipjeit, s rázúdítja az emberekre annak minden szennyét, hogy fulladásig merüljenek az erotika, az érzékiség és a gátlástalanság fertőjében. Az erkölcstelenségnek ez az özönvize fölülmúl majd minden emberi elképzelést. Sok
országon már napjainkban is a kéjelgés szelleme söpör végig, meztelenkedést, perverziót
és szennyáradatot vonva maga után.

Mocsokfürdő

Világunk olyanfokú mocsokfürdőbe merül majd, mely még korunk legelkötelezettebb keresztényei közül is sokak értelmét és lelkét feldúlja. A Bibliában úgy olvassuk, hogy Lót éjjel és nappal gyötrődött lelkében a Sodomában látottak és hallottak miatt. A hívők hamarosan a paráznaság és az érzékiség olyan heves támadásának lesznek kitéve, hogy ha meg akarnak maradni, minden erejükkel Istenbe kell kapaszkodniuk. A kerítés tetején lavírozók mind alázuhannak, és nagyon megütik magukat. Akik nem szállnak be Isten menedéket nyújtó bárkájába, azokat magával fogja sodorni a szennyáradat.

Mezítelenség a televízióban

Az erkölcsi felfordulás a vezető televíziós társaságokat is magával ragadja, több csatornán is mezítelen felsőtesteket mutogatnak majd. A felsőtest mezítelensége lesz a médiát liberalizálni próbálók új divathóbortja. Amikor azután a „reformmozgalommal” szembeni kezdeti ellenkezés alábbhagy, jöhet a teljes meztelenség. Kezdetben „ízlésesen” tálalják majd, de amikor a művészi társadalom egyöntetűen dicshimnuszt zeng erről a közlés szabadsága terén kivívott „hatalmas áttörésről”, felemelkednek a zsilipek, és jöhet bármi, korlátok nélkül. Még bizonyos egyházi személyek is elismerően szólnak majd a televízióban reklámozott meztelenkedésről, egészséges fejleményként feltüntetve azt, a tendencia feltartóztatása érdekében viszont nemigen tesz majd senki semmit. Akik mégis határozottan szót emelnek ellene, meglepő módon nem szolgálattevők és elkötelezett keresztényként ismeretes emberek lesznek, hanem egyes hollywoodi hírességek és televíziós személyiségek.