2011. augusztus 14., vasárnap

D.Wilkerson: A látás (1974) 12.


Keménypornó éjfél után

Vigyázzunk: számos kábeltelevíziós csatornán a legkeményebb kategóriába sorolt pornófilmek lesznek láthatóak éjfél után, mégpedig a nem túl távoli jövőben. A kábeltelevízió már ma is a pornófilmterjesztők legkedveltebb fóruma. Néhány amerikai, kanadai és európai nagyvárosban már manapság is vetítenek ilyen besorolású filmeket, melyeket közvetlenül a svédországi, dániai és amerikai producerektől szereznek be. Ezekben az undorító filmekben teljes mezítelenség, nemi aktusok, homoszexuálisok együttléte, állatokkal való fajtalankodás és szadizmus lesz látható.

Az emberek még fizetni is fognak érte, hogy az erotikus filmek a kábeltelevíziós hálózaton keresztül eljussanak az otthonaikba. A felügyelet nélkül hagyott gyermekek egyetlen gombnyomással a legmocskosabb szexuális perverzió szemtanúivá válhatnak.
Olyannyira elfajulnak ezek a filmek, hogy még a legliberálisabb ateisták is belepirulnak a látványba és panaszt emelnek. Az összes elképzelhető, szexszel kapcsolatos téma kimerítése mellett a vér, az erőszak és az okkultizmus is megjelenik bennük; démonokat, ördögöket, valamint boszorkányokat dicsőítenek. A szexuális eltévelyedés legújabb formájaként az emberek démonokkal folytatott közösülése jelenik meg. Az új pornófilmek a szexualitás atyjaként festik majd le az ördögöt.

Más filmek a nemi erőszakot, az öngyilkosságot és a csoportosan elkövetett erőszakos szexuális viselkedést tüntetik fel pozitív fényben – mindegyikük halállal végződik majd. A pornófilmgyártás újdonságaként úgynevezett „dokumentumfilmek” készülnek a homoszexuálisok és szatírok által csoportosan elkövetett gyilkosságokról. Megtörtént esetek jogilag megengedett reprodukciójaként reklámozzák majd ezeket a filmeket, ám valójában ugyanúgy szennyet és erkölcstelenséget fognak csupán közvetíteni, és nem „hasznos információt”!

Szex és gyilkosság; szex és halál; szex és vér; szex és szadizmus; szex és erőszak – ezek szolgálnak témájául a jövő csaknem mindegyik pornófilmjének. Nem járunk már messze attól az időtől, amikor a „csak 18 éven felülieknek” kategóriába eső filmeket főműsoridőben sugározzák a televíziók. A kábeltelevíziók olyannyira közkedvelt és keresett programtípusának fognak számítani a pornófilmek, hogy a vezető tévécsatornák is megpróbálják felvenni a versenyt, a lehető legtöbb szexet és erőszakot tartalmazó filmeket vetítve a megengedett jogi korlátokon belül.