2011. június 18., szombat

D.Wilkerson: A látás (1974) 8.

Drasztikus időjárás-változások

Napjainkban világszerte rekordokat döntenek a drasztikus időjárás-változások. Egyes szakértők szerint mindez az izlandi vulkánkitörésekből származó hamunak köszönhető, amely a magas légköri áramlat útján a troposzférába került. Személyes véleményem, hogy a világ különböző tájain tapasztalható időjárás-változások jelentős része ma még tudományosan is magyarázható.

Az elmúlt évszázadok során földünket romboló erejű földrengések, gyilkos hőhullámok, rettentő árvizek és egyéb szokatlan természeti katasztrófák pusztították, de a dolgok mindig visszatértek a normális kerékvágásba.
Látásomban azt láttam, hogy az eddig tapasztalt drasztikus időjárás-változásokban vajmi kevés volt még a természetfeletti elem, ugyanakkor azt is nagyon világosan látom, hogy a jövőben isteni beavatkozásnak lehetünk majd tanúi világszerte. Jobb, ha felkészül az emberiség az olyan jellegű időjárás-változásokra, amelyeket semmilyen más módon nem lehet majd magyarázni, mint „természetfeletti eseményként”. Hamarosan ránk következik a „nyomorúságok kezdete” a történelem legdrasztikusabb időjárás-változásai, földrengései, árvizei és egyéb csapásai formájában, messze meghaladva minden eddig tapasztalt borzalmat.