2016. augusztus 8., hétfő

Idézet

"Keresztelő János azt mondta: „Én ugyan vízzel keresztellek titeket megtérésre, de aki utánam jön, erősebb nálam, akinek saruját hordozni sem vagyok méltó; ő Szent Szellemben és tűzben merít alá majd titeket. Akinek szórólapát van a kezében, és megtisztítja a szérűjét; és a gabonáját csűrbe takarítja, a pelyvát pedig megégeti olthatatlan tűzzel.” (Mt. 3,11-12). Ha betöltekeztél Szent Szellemmel, lépj tovább Isten tüzébe. A tűz Isten szeretetét teszi állandóvá, emellett kiégeti a szemetet belőled.

A keresztényeknek fel kell készülniük az Úr visszajövetelére. De vigyázz: bezáródik a kapu, ha elveszíted a Szent Szellem tüzét! Égj mindig Isten szeretetében, tüzében, és égesd ki magadból a szemetet! A Szent Szellem Isten szeretetét ontja, és a világ hordalékát égeti. Így leszel szellemi ember, sikeres, keresztény.

Vigyázz a szellemedre, hogy ne haldokoljál, ne agonizáljál, hogy ne maradjon az útszélen a szellemed. Az út szélén csak incidensek vannak! Gyere be Isten dicsőségébe, uralkodj a gonosz angyalok, a démonok fölött, és csodák, jelek történjenek az életedben, ne pedig bajok. Jó az Úr!"

Németh Sándor, 2016.08.06.