2016. augusztus 5., péntek

Idézet

"Ma „ugrálnak” az emberek a sátán királysága és Isten országa között. Egyszer jönnek a gyülekezetbe, azután hetekig elmaradnak. Majd ismét jönnek. Visszaélnek Isten kegyelmével, a szabadsággal. DE: Isten véglegesíteni fogja az emberek állapotát, és akkor „aki igazságtalan, legyen igazságtalan ezután is; és aki fertelmes, legyen fertelmes ezután is; és aki igaz, legyen igaz ezután is; és aki szent, szenteltessék meg ezután is.” (Jel. 22,11). Elgondolkodtál már ezen?

Isten bezárja a kegyelem ajtaját! Egyértelművé teszi Jézus Krisztus, hogy nem a korszak végén lesz a kegyelem korszakának vége. Másképp ez az igerész értelmetlen lenne. Kitör a „kapuzárási pánik” az embereken. Azért beszélek neked erről, hogy ne menj tönkre, hogy biztosítsd be magad. Állítsd helyre az Úrral való közösségedet, számold fel a bűneidet, szabadulj meg a démonoktól, újulj meg a Szent Szellemmel való közösségben!
MA! IGEN! Ma még lehet, de holnap, vagy 10 év múlva, nem tudni."

Jézus azt mondja: „lesz sírás és fogak csikorgatása.” Olyan nyomorúság, sötétség lesz, amilyen még nem volt soha a történelemben! Most még van lehetőség, hogy megkíméld magad a haláltól, hogy a tested dicsőséges testben kerüljön be a szoros kapun Isten városába. Használd ki! De ne játsszál! Ne ugrálj ide-oda, akkor se, ha még tart a kegyelem ideje. Ne ess vissza a bűnbe! Bűn, ima, bűn, ima, bűn… - nem! Ez nem mehet a végtelenségig! Isten egyszer csak kijelenti: nincs több hely! A bűnös emberek kint maradnak!

Ezért sürgető feladat a megtisztulás, a megszentelődés. Mi van akkor, ha az Úr ma éjszaka megjön?"

Németh Sándor, 2016.08.03.