2013. november 11., hétfő

CFAN - Istené legyen a dicsőség! Accra, Ghána – 2. nap

Kedves missziós partnereink!

Ma este a tömeg a tegnapihoz képest közel megkétszereződött. Vessetek egy pillantást a csatolt panoráma képre! Döbbenetes látni ezt a számbeli növekedést. Ma Jézus Krisztus vérének erejéről prédikáltam, és sok ezren válaszoltak a megtérésre hívásra. A megtérő ima elmondása után, mint általában szoktuk, megtörtük az átkokat, elégettük a varázslók eszközeit, majd imádkoztunk a betegekért - micsoda evangéliumi csomag!
Egy férfi, akinek a karja hat éven át béna volt, az imádság után azonnal tökéletesen tudta mozgatni azt, és teljesen fájdalommentesen!
Egy másik férfit úgy hoztak hordágyon a ma esti alkalomra, mert nem tudott járni, és a földön feküdt, miközben imádkoztunk a betegekért. Az ima alatt teljesen meggyógyult, felkelt és járt!
Az Úrtól az ismeret beszédét kaptam egy férfiról, akinek a nyakán bal oldalt egy kidudorodás volt, és az illető előre is jött a színpadhoz. Az imádság alatt a dudor eltűnt a nyakáról.
Egy asszony, akinek fájdalmakkal járó melldaganata volt, teljesen meggyógyult - a csomó eltűnt, és a fájdalom is elmúlt.

Ez csak kis ízelítő volt azokból a nagyszámú csodákból, amelyeket Jézus ma este véghezvitt. Istené legyen a dicsőség mindazért, amit cselekedett!

Veletek együtt az Evangélium ügyében:

Daniel Kolenda evangélista
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN csapat
2013. november 9.