2013. november 8., péntek

CFAN - Accra, Ghána – 1. nap

Kedves missziós partnereink!

Accrából, a nyugat-afrikai Ghána fővárosából írom ezeket a sorokat, ahol csak percekkel ezelőtt ért véget evangélizációs kampányunk nyitóestje. A kampányban 450 helyi gyülekezet és 50 felekezet működik együtt. A lelkesedés tetőfokára hágott, és mindannyian, akik itt vagyunk, azt érezzük, hogy egy egészen rendkívüli hét előtt állunk!

Tegnap Peter van den Berg lelkésszel látogatást tettünk John Dramani Mahamánál, Ghána államelnökénél az elnöki palotában. Imádkoztunk vele, és csodálatos közösségünk volt egymással és az Úrral. Ma reggel elkezdődött a Tűz Konferencia. Nagy forróság van és a páratartalom iszonyatosan magas, mégis a konferencia részvevői, pásztorok és delegáltjaik készek órákat ülni a perzselő napon, csakhogy az Isten Igéjét nagy örömmel hallgassák.

Ma este, miután sok ezren válaszoltak a megtérésre hívásra, imádkoztam a betegekért. Egy asszony nagy fájdalmat okozó rostdaganata eltűnt, egy másik asszony, akit úgy hoztak a ma esti alkalomra, az ima után azonnal tudott járni, egy másiknak pedig a lebénult keze gyógyult meg, és még lehetne hosszan sorolni a gyógyulásokat.

Kérlek benneteket, hogy hordozzatok minket közbenjáró imádságaitokban ezek alatt a napok alatt, amíg itt Accrában szolgálunk.


Veletek együtt az Aratásban:
Daniel Kolenda evangélista,
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN csapat

2013. november 8.