2016. február 22., hétfő

Mike Connell: Igazságok a tetoválásról 4.

Hányan hiszitek, hogy olyan időkben élünk, mikor a Szent Szellem példátlan, természetfeletti módon árad ki? Ugye, ebben egyetértünk, és most pillantsunk bele a világba és nézzük meg a népesség életkorát és látni fogod, hogy a világ népességének több, mint 50 %-a - sőt, úgy hallottam, hogy még ennél is több - 30 év alatti, és ebben az életkorban a tetováltatások nagyon kiemelkedőek.

Ezért hiszem, hogy ez egy fontos dolog. Hiszem, hogy a Szent Szellem kiáradásának napjaiban élünk, mikor Isten egy olyan generációt emel fel, akik számára a természetfeletti dolgok és csodák teljesen normális dolognak számítanak majd. Egész életemben erre vártam. Milyen jó ma fiatalnak lenni - mennyire dicsőséges. Olyan csodálatos ott lenni azon a napon, abban az órában, amikor a csodák történnek, amikor a Szent Szellem ereje megérkezik, amikor hétköznapi emberek a szellem ajándékaiban mozognak és Isten fiatalokat és időseket egyaránt elhív és mennyei látomásokat ad nekik. Olyan időkben élünk, mikor a menny soha nem látott módon nyílik meg és hatalmas csodák történnek.

Az első időkben, mikor gyülekezetbe jártam, alig lehetett találni olyan valakit, akinek a szolgálatában természetfeletti dolgok történtek, alig! Ez olyasvalami volt, ami korábban ugyan megtörtént, de aztán hosszú ideig egyáltalán nem történt semmi, és most, 30 évvel később egy olyan generációban élünk és te vagy ez a generáció, amelyet Isten felemel. Ő eleve elgondolta, hogy meg fogod tanulni hogyan érj el szellemi területeket, hogyan fedezz fel szellemi módokat, hogyan mozogj a mennyben és tapasztald meg Isten dicsőségét, jegyezd el magad Istennek. Egyik gyermekem, aki kilenc éves, találkozott Istennel, elragadtatott a mennybe. Ilyen nagyszerű időkben élünk!

Ez a természetfeletti órája. Hát nem érdekes, hogy mikor a történelem egy olyan időszakában élünk, mikor Isten kiönti az ő Szellemét és a természetfeletti megtapasztalása elérhető a nemzedékek számára az ördög megpróbál egyik támadást a másik után bevetni a fiatal generáció ellen, megpróbálva őket visszatartani, megakadályozni, megalkuvásra kényszeríteni, és az életüket tönkretenni.

Hadd osszak meg veletek valamit, amivel Szingapúrban találkoztam, mikor ott voltam. Bibliaiskolában tanítottam. Úgy, 700-800 diák lehetett ott, mikor az Úr elkezdett hozzám szólni videó játékokról, melyek a szerepjátékokon keresztül utat nyitnak a varázslás felé és a megnyújtott játékidő miatt utat nyitnak a fantáziálás felé és az Úr azt mondta, hogy ez az ajtó az okkult területek felé nyit és az emberek varázslásba keverednek bele. A tudomány beszéde által szóltam ott valakihez, aki egy bizonyos játék miatt való függőségben szenvedett, ami kínozta őt és nem tudott tőle megszabadulni. Ez a fiatalember előre jött, az oltár hívásnál. (Az oltárhoz való hívás, általában az Istentisztelet befejező részében szokás, mikor azokat hívják előre, akik nyilvánosan el akarják magukat kötelezni Jézus Krisztus felé – Fordító megjegyzése). Kérdeztem milyen játékról van szó és ő elmondta. Mikor azt kérdeztem mi volt az ő szerepe a játékban azt válaszolta, hogy varázsló, és embereket kell elvarázsolnia és a célja, hogy az embereket egy mágikus erővel elpusztítsa, ezzel még több erőt nyerve, így haladva tovább szintről szintre. Ha elég magas szintre jutsz, kardokat és mindenféle dolgokat nyersz és eladhatod őket az interneten. Megkérdeztem, hogy fel akar-e hagyni ezzel a szereppel, amit játszott. Azt mondta igen és ekkor bevezettem őt egy egyszerű imába, amiben megtagadta a megállapodást, a szövetséget, a démoni szellemekkel való együttműködés kereskedelmét, mint a játék forrását. Azonosította a szellemet, amit magára öltött. Amikor elkezdte megtagadni a játékot, ezt mondta. Jézus nevében - elkezdte megvallani, hogy Jézus Krisztushoz tartozom, elismerem, hogy Jézus Krisztus Uram és megváltóm. Megváltattam Jézus vérén minden átoktól. Minden démoni erőtől. Azt mondta, Jézus nevében megtagadom ezt a játékot - World of Warcraft. Megtagadom a szerepem ezen a helyen - és ahogy elkezdte szólni a játék megtagadását és a szerepét, amit játszott, az arca eltorzult. Ezt felvette a kamera - mindenki látta. Nyolcszáz diák figyelte döbbenten ezt a fiatal fiút, aki ott ült a Bibliaiskolában, aki elkötelezett keresztény, aki szolgálni akarta az Urat, odaszánva egy évet az éltéből erre a képzésre, hogy megértse Isten beszédét és hogy Istennel járjon. A testén a varázslás erői, démoni erők manifesztálódtak. Lezuhant a földre, gyötrődött, kiabált, üvöltözött, míg végül a démon kijött belőle - szabad volt. Felszólítottam az embereket, hogy jöjjenek előre és 200-300 diák indult el és a hatalmas szabadulás volt azoknál a fiataloknál, akik ezt a játékot játszották.

Azt kérdezed, mi köze van mégis mindennek a tetováláshoz - a válasz nagyon egyszerű. Ezek az emberek, odaszánt keresztények, egy fiatal generáció, akik Istent szolgálják anélkül, hogy tudnák, hogy okkult erők felé nyitották meg ajtóikat. A varázslás szelleme működött az életükben, megemésztve, aláásva, folyamatosan ellenállásban tartva és állandó problémákat okozva az életükben. Az a nap, a szabadulás napja volt.

Fordította: Diana En Arnoud Jan