2016. január 31., vasárnap

Daniel Kolenda - Dicsőséges kiáradás! - Bouaké, Elefántcsontpart - 3. nap

Kedves missziós partnereink!

Ma reggel befejezéséhez érkezett a Tűz konferencia, ahol Péter van den Berg és jómagam körülbelül tízezer pásztor és gyülekezeti vezető felé szolgáltunk. Mint általában, most is imádkoztunk értük, hogy vegyék a Szent Szellemet. Dicsőséges volt! Hiszem, hogy ébredés kezdődött itt Bouakéban, az Elefántcsontparton, ami folytatódni fog a Krisztus testén keresztül akkor is, ha mi már nem vagyunk itt.
Az esti összejövetelen újra komoly növekedést tapasztaltunk a részvevők számában. Nem tudom, hogy a következő este hogyan fog elférni a tömeg.
Miután prédikáltam az evangéliumot, imádkoztam a Szent Szellem kiáradásáért és a betegek gyógyulásáért, az Úr újra hűséges volt ígéretéhez, és sokakat meggyógyított a betegségükből. Jellemző volt az is, amit mindig tapasztalunk, amikor a Szent Szellem kiárad, hogy sok démontól megszállott vagy meggyötört emberben megnyilvánultak démonok. Ezek felé az emberek felé is szolgáltunk. Ma is sok sánta és béna meggyógyult. Egy születésétől egyik fülére süket asszony meggyógyult; egy másik asszony elmondta, hogy a hasában levő nagyméretű, kő keménységű daganat eltűnt; egy lebénult kisfiú felkelt és járt..., és még lehetne sorolni a sok csodálatos gyógyulást.
Holnap van az evangélizációs kampányunk záróestje. Kérlek, imádkozzatok továbbra is értünk!
Veletek együtt az evangéliumért:
Daniel Kolenda
valamint Reinhard Bonnke, Peter Vandenberg és a teljes CfaN csapat
Bouaké, 2016. január 30.