2017. január 30., hétfő

Idézet

A Jelenések 19-ben a fehér lóval együtt nemcsak az Úr jön, hanem jönnek vele a szentek is és az angyalok is. Megtámadják és eltörlik a földet! Nem lehet őket megsemmisíteni! Olyan testük van, hogy földi fegyverekkel nem lehet sérülést okozni nekik. Az Úr serege ez! Ő fújja meg a kürtöt a sereg előtt. A földön az emberek menekülnek a hegyekbe, barlangokba, bunkerekbe. Az Úr seregei mindenhova be tudnak jutni, ajtón át, falakon át. Összegyűjtik az embereket, és viszik őket az Ítélet Földjére. Nemcsak öncsalás áldozatai, hanem Isten ítéletének is áldozatai lesznek ők. Az Úr seregei jönnek Budapestre is!!! Ezért érdemes megtérni és újjászületni!

Tudjátok, milyen közel van ez az idő? Olvassátok ezeket a próféciákat, és kialakul benne egy érzékelés az idők jeleiről. Kell ismerni a próféciákat, és akkor nagy eséllyel minden időben a megfelelő helyen leszel, és a megfelelő dolgot teszed. És akkor Isten meglátogatja az embert. A jövőt csak a próféciákon keresztül lehet megérteni!

A világban ma rossz dolgok zajlanak. De nekünk érzékelni kell, hogy nincs sok idő. Álljatok meg az Úrban, Ő nyújt védelmet ezen szellemi lények ellen. Azt ígérte, megvéd minket.
Nagy az Úr! Jó az Úr! Eljön az Úr! Bízom benne, hogy még élve megtapasztaljuk az eljövetelét!"

Németh Sándor
2017.01.28.