2013. január 9., szerda

Kenneth E. Hagin - Õ válaszol


Mivelhogy   ragaszkodik   hozzám…   Segítségül   hív engem, ezért meghallgatom õt…
— ZSOLTÁROK 91,14. 15.

Kiálts hozzám és megfelelek, és nagy dolgokat mondok  néked,  és  megfoghatatlanokat,  amelyeket  nem tudsz. — JEREMIÁS 33,3.

És  amit  imádságotokban  kértek,  mindazt  meg  is kapjátok, ha hisztek. — MÁTÉ 21,22.

Azért  mondom  néktek:  Amit  csak  kívántok,  amikor imádkoztok higgyétek, hogy megkaptátok és meglesz az néktek. — MÁRK 11,24.

És  azon  a  napon  nem  kérdeztek  majd  engem  semmirõl. Bizony, bizony mondom néktek, hogy amit csak kérni  fogtok  az  Atyától  az  én  nevemben,  megadja néktek… kérjetek és megkapjátok, hogy a ti örömetek teljes legyen. — JÁNOS 16,23–24.

Ez még messze nem az összes igehely az ima témájában. De arra elegendõ, hogy lángra lobbantsa a szívünket. Elegendõ arra, hogy  elkezdjünk  imádkozni.  Miért?  Mert  El  Shaddai  mondta nekünk: „Én válaszolni fogok.” A mindenható Isten — az, aki több, mint elegendõ — megígérte, hogy válaszol azoknak, akik szeretettel ragaszkodnak Õhozzá!


Megvallás: Én ragaszkodom a Mindenható Istenhez; ezért Õ válaszol nekem. Segítségül hívom Õt, és Õ válaszol nekem. Én kérek, és Õ megadja nekem. Én keresek, és Õ elvégzi, hogy én meg is találjam. Én zörgetek, és Õ megnyitja nekem. Bármit is kívánjak, amikor imádkozom, én hiszem, hogy megkapom, és Isten elvégzi, hogy meg is kapjam. Amit csak kérek Jézus Nevében,  a  Mindenható  Isten  megadja  nekem.  Ezért  az  én örömöm valóban teljes!