2013. december 8., vasárnap

Kenneth E. Hagin - Tudomány és értelem

És ada az Isten ennek a négy gyermeknek tudományt, minden írásban való értelmet és bölcsességet; Dániel pedig értett mindenféle látomáshoz és álmokhoz is. – DÁNIEL 1,17.

„…ada az Isten tudományt… és értelmet.” Isten adott Dánielnek és a másik három zsidó fiúnak tudományt és mindenféle jártasságot. Az örök élet Isten természete. Isten természete benned van. Ismerd meg! Hidd el! Valld meg! És elkezd majd irá nyítani téged!
Tanulj meg az élet világosságában járni. Tanuld meg gyakorlatban mûködtetni azt az életet, ami a te lényedben van. Ha ennek az életnek a világosságában jársz, fejleszteni fogja az egész személyiségedet, és növeli az értelmi képességeidet.

Megvallás: Én egy új teremtés vagyok, újjászülettem. Isten élete és természete a szellememben van. Ez az élet az emberek világossága. Én eltökélem, hogy az élet világosságában járok. Isten élete bennem van. Isten tudománya bennem van. Isten értelme bennem van. Õ tanít engem, Õ vezet engem. Isten gyermeke vagyok. Isten bennem lévõ Szelleme vezet engem. Én követni fogom az Õ vezetését, az élet világosságában fogok járni.