2013. december 16., hétfő

CFAN - Ezért a káoszért imádkoztunk! - Yaoundé, Kamerun - 3. nap

Tegnap délelőtt Peter van den Berg tanításával véget ért a Tűz konferencia. A résztvevők éhsége tapintható volt, és a Szent Szellem erővel szállt rájuk! Amikor a végén visszamentünk az autóhoz, zárva találtuk, a sofőr sehol. „Hol a sofőrünk?” - kérdeztem. „A földön fekszik a Szent Szellem ereje alatt!” Másik járművet kellett kerítenünk, hogy visszavigyen a szállodánkba, de én egyáltalán nem bántam: ez az a káosz, amiért imádkoztunk!
Este mindez megismétlődött a szabadtéri összejövetelen. Egészen drámai volt! Isten Szelleme csak áradt, áradt, mintha soha nem akarna véget érni. Démonok elkezdtek megnyilvánulni, és kijönni az emberekből, anélkül, hogy bárki imádkozott volna ezért! Ezrek és ezrek kezdtek el nyelveken imádkozni, ahogy a Szent Szellem betöltötte őket!

Ezután felkértem Todd White barátomat, hogy imádkozzon a betegekért, és sok fantasztikus bizonyságot hallottunk. Néhányat itt felsorolok:
- egy kisfiú, aki nemi szerv nélkül született, átélte Isten teremtő csodáját!
- egy bal szemére kilenc éve vak férfi visszanyerte a látását
- egy süketnéma gyermek életében először elkezdett hallani és beszélni!

Ma este lesz a yaoundé-i evangélizáció záróestje. Mára várjuk a legnagyobb tömeget, és hisszük, hogy Isten hatalmasan fogja befejezni, amit elkezdett! Köszönjük, hogy folyamatosan imádkoztok értünk!

Együtt az Evangélium ügyében:
Daniel Kolenda evangélista
és Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és az egész CfaN csapat