2016. március 7., hétfő

Mike Connell: Igazságok a tetoválásról 5.

Egy egész birodalomnyi módszere van a démonoknak az emberekbe való bejutásának a keresésére. Nem jelentik be, hogy jönnek. Megtévesztő módon találnak utat és mi lehet a legalkalmasabb módja arra, hogy bemenjenek az emberekbe, ha nem az ilyen játékok? A másik ilyen módja a házasság előtti szexuális élet. Ha szexuális kapcsolatot létesítesz valakivel, akkor a lelketek is egymás részévé válik, egy kötelékben. Ez egy istentelen kötelék. Kapcsolódsz ehhez a másik emberhez és a kapu nyitva áll a démonok előtt, hogy ezen keresztül bejöjjenek az életedbe. Szó szerint kapcsolódsz minden egyes személyhez, akivel ez a személy már szexuális kapcsolatot létesített előtted.

Ha drogokat használsz, a varázslás területe felé nyitod meg az életedet. Emlékszem egy fickóra, aki jó keresztény, a gyülekezetben szolgált, és a felesége egy nap felhívott, hogy a férje bajban van. Kérdeztem, miről van szó? Azt mondta, a férje pókokat lát kijönni a falból. Mondom, pókok jönnek ki a falból – hát ez drog. Kérdeztem, szed-e valamit? Azt felelte igen, övsömöre van a hasa körül és mivel óriási fájdalmai vannak, a doktor drogon tartja, hogy megpróbálja megnyugtatni és a fájdalmát csillapítani, de csak hallucinál az ágyában, pókokat látva kijönni a falból.

Kérdeztem, hogy használt-e már korábban is drogokat? Igen, válaszolta, mielőtt megtért keményen drogozott – nem szabadult meg belőle teljesen. Az ajtó még mindig nyitva volt, szóval elmentem hozzá. Bementünk a hálószobába – a valaha volt legviccesebb szabadulás volt ami történt az életemben – és gondoltam magamban, csak most ne jöjjön a doktor, hogy lássa mit csinál a pásztor. Szóval ez a férfi ott feküd az ágyon és vad volt. A szemei tisztára vadak voltak,valahogy így [Nevetés], egyfolytában csak nézte és nézte a falat – jönnek ki falból...pókok – tisztára látta ezeket a pókokat kijönni a falból. Mondtam, nos, tudom mit kell tennünk, és bevezettem egy egyszerű imába azután rátettem a kezemet és elkezdtem megtörni a varázslás szellemeivel kötött megállapodását, ami a drogokon keresztül jött be az életébe.

A drogok szedése megváltoztatta az elméjét, a tudat állapotát és egy átjárót, egy kaput hozott létre a démonok belépésére, így megtörtük a démonnal kötött egyezség erejét és megparancsoltuk ennek a szellemnek, hogy távozzon. A démon megnyilvánult! Igazán vaddá vált. Ott van az ágyon és manifesztálódik – gyorsan kellett gondolkodnom, mielőtt teljesen elszabadul, szóval megpróbáltam egy kissé lefogni. Csak a felesége volt ott és én. Egy rövid gondolkodás után rájöttem, ha valamiképp ráteszem az ágyneműt, könnyebben leszorítom a kezét, és féken tudom tartani. Ez sok-sok évvel ezelőtt volt – akárhogy is, szóval rátettem a kezemet a fejére, így tartottam lent, ez eléggé kényelmetlen pozíció volt arra, hogy megfékezzem, de ő csak jobban ellenállt – végül úgy döntöttem ráülök, így már biztosan sikerül lent tartanom….[Nevetés]…és imádkoznom. Én magam is tanultam. Nagyon új voltam még. Ez volt az az első évem mikor szabadulással foglalkoztam, tehát lent tartottam. Csak ültem ott rajta és ültem a feleségének pedig majd kiestek a szemei, látva, hogy ott ülök a férjén, bebugyolálva őt az ágyneműbe, hogy kezeit ne tudja kiszabadítani és verekedni.

Megparancsoltam ezeknek a démonoknak, hogy jöjjenek ki és akkorát rugott, mint egy ló. Meglovagoltam a fickót! Az egész úgy nézett ki, mint egy rodeó, értitek? Épphogy kijöttünk a ketrecből és egyből le akart dobni magáról. Jihááá! Ez körülbelül egy fél órán át tartott. A felesége csak állt ott –húha! Nem hitt a szemének. Parancsoltam a varázslás szellemének, hogy menjen – nem tudtam mi egyebet tehetnék. Most már tudom, mit kellene tennem, de azokban a napokban nem sokat tudtam ezekről a dolgokról – és az egésznek a közepén az jutott az eszembe, hogy mi történne, ha most belépne az orvos, és meglátná, hogyan szolgál a pásztor….[Nevetés]….. A fickó teljesen megszabadult , nem volt több pók a falon, nem jött ki többé semmi a falból. Teljesen szabad volt.

Az történt, hogy azáltal, hogy beszedte azokat a drogokat, amiket fájdalomcsillapító gyógyszereként kapott, az élete nyitottá vált abba a zónába való visszatérésre, ahol a démonok manifesztálódni tudnak. Ők soha nem távoztak. A drog megnyitotta az ajtót. A varázslás képes volt belé menni. Most gondolkodj el ezen. Amikor tetováltatod magadat, vérszövetségre lépsz azzal az emberrel aki tetovál, és olyan szellemek felé nyitod meg az életed, amivel ő össze van kapcsolva, és te engedélyt adsz azoknak a belépésre. Ha olyan képet kapsz, ami a halállal van kapcsolatban, akkor a halál szellemét hívod be az életedbe. Azt mondod, honnan tudhatnám ezt? Nos, azt mondom, nem tudhattad. Ez a lényege az egésznek. Ezért osztom meg ma este veletek az Isten beszédét. Ezt nem tudhattad. Ha a halál szelleme jön beléd, érzelmileg lezsibbadsz. Értelmetlennek látsz dolgokat. Nehezen formálsz kapcsolatokat. A szívednek bonyolulttá válik egy intim kapcsolatba való belépés. Miért? Mert a halál szelleme borít be és ragadja meg a szívedet.

Fordította: Diana En Arnoud Jan