2013. április 2., kedd

Kenneth E. Hagin - Foglald el a helyedet


Annakokáért  ha  feltámadtatok  a  Krisztussal, az odafelvalókat keressétek, ahol a Krisztus van, az  Istennek  jobbján  ülvén, az  odafelvalókkal törõdjetek, nem a földiekkel. — KOLOSSÉ 3,1. 2.

A hívõ tulajdonképpen a feltámadáskor emeltetett fel és lett Krisztussal együtt az Atya jobbjára ültetve. (Ef. 2,5. 6.) Gondolkodj  el  ezen  az  igerészen,  amíg valóságossá  nem válik a számodra. Ne feledd, hogy minden mennyei áldás a tiéd már. (Ef. 1,3) De ha élvezni is akarod ezeket, neked kell elfoglalni az ottani helyedet. Az a hívõ, akinek megnyíltak  a  szemei  és  látja  a  trónnal  járó jogait  Krisztusban,  megteheti,  hogy:  (1) elfoglalja  hatalmi  helyét,  és (2) elkezdi  használni  azt  a  szellemi  hatalmat,  ami  az ültetés következtében lett ráruházva.
Az ördög elkeseredetten küzd az ellen, hogy belépjünk a hatalmi területére. Megszokta már, hogy hatalmat gyakorol  és  uralkodik  az  emberek  felett,  ezért  minden  erejét ellenünk fordítja, amikor kezdünk megismerkedni ezekkel a hatalmas igazságokkal. Nincs még egy olyan igazság, ami akkora ellenállást vált ki részérõl, mint a hívõknek adatott hatalom!  Csak  akkor  vagyunk  biztonságos  helyen,  ha Krisztussal együtt ülünk a mennyekben, magasan minden fejedelemség, hatalmasság, erõ és uraság felett. Ha a hívõ kitartóan  megmarad  hit  által  ezen  a  helyen,  az  ellenség nem férhet hozzá. Ezért foglald el a helyedet a mennyekben és tartsd meg!


Megvallás:  Én  ragaszkodom  a  mennyei  tényekhez. Állandóan  tudatában  vagyok  annak,  hogy  Krisztussal együtt ülök a mennyekben, magasan az ellenség felett!