2013. február 11., hétfő

Priscilla Shirer - Eltökélt szívű nők



Olyan időket élünk, amikor férfiak és nők sokasága csupán sodródik. Kisebb vagy nagyobb társaságok - "a tömeg" - hatására abbahagy dolgokat, amiket korábban cselekedett, és megtesz olyan dolgokat, amiket egyébként nem tenne. Mindezt pedig azért, mert nincs meg az a tartása, ami az igazi jellem velejárója. Ezért olyan döntő kérdés, hogy sok-sok tennivalód közben szakítottál-e már időt annak eldöntésére: ki akarsz lenni?
Priscilla Shirer bestseller szerző a Merj szeretni! (és a Valóban bátrak) alkotóival összefogva arra az elhatározásra biztat, hogy naponkénti döntéseid mostantól Isten dicsőségét szolgálják, és az legyél, akinek Ő megálmodott. A bibliai igazságokkal átszőtt, bátorítással fűszerezett könyv arra ösztönzi azt a nőt, aki a tükörből néz vissza rád, hogy bízzon Istennek az életére vonatkozó tökéletes tervében, és olyan eltökélt szívű nő akarjon lenni, aki "tudatosan nőies, meglepően megelégedett, és hűségesen az Övé".
Ebből a fajtából nem folyik "tömegtermelés", de ők azok, akikre valóban szüksége van a férjeknek, a gyermekeknek, sőt az egész társadalomnak is.
A könyv ára: 2950.-

Az Immanuel Kiadó kedvezményes ára: 2065 Ft! 

Budapesti személyes átvét is lehetséges.