2013. február 11., hétfő

Kenneth E. Hagin - A megtestesült kijelentés


Monda  néki  Jézus… aki  engem  látott,  látta  az Atyát… — JÁNOS 14,9.

Az ember — beleszületve a sátán uralta világba — természeténél fogva nem ismerte Teremtõjét. Ádám bûne óta — amikor az ember halottá vált szellemében — Isten és az ember szellemileg elkülönült.
Az embernek kikerülhetetlen szüksége volt a megtestesülés. Jézus Krisztus megtestesülése — Isten megjelent hústestben — megadta a világ számára Isten természetének valóságos megismerését. A szellemileg halott emberek nem tudták megismerni a Teremtõ természetét, a tõle származó kijelentés nélkül.
Istent úgy képzelték el, mint egy riasztó, kegyetlen, furcsa, erkölcsön  felüli, távoli,  valami  személytelen  energiát, de sohasem gondoltak Rá úgy, mint a szeretet Istenére — a szeretõ mennyei Atyára.
„Milyen  is  Õ  valójában?”  —  kutatják  az  emberek. Kedves Barátaim, ha meg akarjátok tudni, milyen az Isten valójában — csak nézzetek  Jézusra!


Megvallás: Én  láttam  Jézust  Isten  Igéjének  a  kijelentésében. Ezért, én láttam az Atyát. Tudom, hogy milyen az Atya. Õ pontosan olyan, mint  Jézus! Õ a szeretet Istene. Õ egy Atya Isten. És,  Jézusnak köszönhetõen, Õ az én Atyám.
Én  az  Õ  tulajdon  gyermeke  vagyok.  Túláradóan  hálás vagyok ezért a hatalmas megváltási tervért, amelyben az én Atyám kijelentette magát a világ számára!