2017. június 8., csütörtök

Rod Parsley - A Kereszt (ajánlások)

Hamarosan elindul Rod Parsley írásának közzététele. Addig is időnként megosztjuk a könyvvel kapcsolatos ajánlásokat, hogy kedvet hozzunk hozzá. Parsley hazánkban kevésbé ismert pásztor (az Új Exodus magazin egyszer írt vele kapcsolatban pozitívan), de sokatmondó az ismert szellemi vezetők ajánlása, valamint, hogy a könyv utószavát Reinhard Bonnke írta.

Íme az ajánlások első részlete:

A KERESZT

EGY FÉRFI…
EGY KERESZTFA…
EGY PÉNTEK…

"Kevesen írtak még olyan szívbemarkolóan a keresztről, mint Parsley pásztor. Ez a könyv a történelem legfontosabb eseményének erőteljes beszámolója. Alaposan megindít majd."
- JERRY FALWELL JR. A LIBERTY UNIVERSITY , TANÁCSADÓJA ÉS ELNÖKE

"Lélegzetállítóan felkent könyv! Rod pásztor visszahozza a keresztet a középpontba és emlékeztet bennünket a kulcsszerepre, amelyet az emberiség üdvözölésének lefolytatásában kell játszania. Mélyen megérintett, ahogy olvastam milyen csodálatos, brutális és szerető áldozatot hozott az Isten Báránya. Egy teljesen új perspektívából fogod látni a keresztet, miután elolvastad ezt a könyvet!"
- JAY DEMARCUS,A RASCAL FLATTS TAGJA

"Annyira örülök, hogy Rod Parsley pásztor barátom könyvet írt a keresztről. Rod Parsley ismét középpontba állította Isten Igéjének legfontosabb üzenetét, hogy Jézus meghalt a kereszten, eltemették és feltámadott, és ez a mi reménységünk. Remélem, elolvasod a könyvet."
- MIKE HUCKABEE KORMÁNYZÓ, HUCKABEE HÁZIGAZDA,

"Jelenleg túlságosan is háttérbe szorul a kereszt fontossága. Jézus hatalmas árat fizetett az életért és a szabadságért, amelyet most megtapasztalunk Isten szeretetének legnagyobb manifesztációján keresztül. E nélkül nincs megváltás. Hálás vagyok, hogy Rod Parsley bölcsen azt kereste, hogyan irányítsuk a figyelmünket arra lényeges és tagadhatatlan erőre, amely szükséges a megváltásunkhoz."
- JAMES ROBINSON, A LIFE OUTREACH INTERNTIONAL ALAPÍTÓJA ÉS ELNŐKE ÉS A LIFE TODAY TÁRS HÁZIGAZDÁJA

"Csak kevesek hangja hallható tisztán a posztmodern zsivajban, amely a mostani korunkat jellemzi. Rod Parsley pásztor hangja tiszta és folyamatos felszólítás a múlt eldobott értékeihez való visszatéréshez a Kereszt című könyvében. A gyáva szívek felbátorodnak és a rogyadozó térdek megerősödnek azok számára, akiknek van merszük megtenni ezt az utazást Jézussal a Golgotára."
- Dr. PAT ROBERTSON A CBN ALAPÍTÓJA ÉS ELNÖKE

"Szakmai karrierem kezdete óta merítek erőt Rod Parsley pásztor erőteljes tanításaiból. Rod Parsley ereje szenvedélyesen, céltudatosan fókusszal Jézus Krisztus személyére irányul. Ezért nagyon izgatott vagyok a keresztről szóló könyvet illetően – az elképzelhető legmeggyőzőbb tárgy az egyház egyik legnagyobb kommunikátorával összekötve biztosan bajnok kombináció."
- MARIANO RIVERA , NEW YORK YANKEES

"Azt a címet is kaphatta volna ez a könyv, hogy Az Evangélium erejének újra-felfedezése! Minden hívőnek el kell olvasnia Rod Parsleynak ezt a kirobbanó könyvét, különösen a prédikátoroknak. 1 Korinthus 1.18 - Jézus az Úr."
- KENNETH COPPELAND, KENNETH COPPELAND MINISTRIES

Fordította: Nagy Andrea