2017. június 12., hétfő

Rod Parsley - A Kereszt (ajánlások 2.)

Jézus egész élete során megmutatta isteni dicsőségét. Az igazságot prédikálta, meggyógyította a betegeket, feltámasztotta a halottakat és megtestesítette az Atya erejét a feltámadásban. Ugyanakkor Életének egyetlen képe sem teljes a kereszt nélkül. Amikor Jézus megengedte magának, hogy összetörjön, vérezzen és odaszegezzék a keresztre, Isten dicsőségének és szeretetének legnagyobb példáját adta nekünk. A kereszt valóban mindent megváltoztatott. Rod pásztor Jézus áldozatába való erőteljes betekintése örökre meggyőz Isten irántad érzett szenvedélyes szeretetéről.
- ROBERT MORRIS, A GATEWAY CHURCH ALAPÍTÓ VEZETŐ PÁSZTORA

Nincs evangélium, nincs szellemi növekedés és nincs győzelem Jézus Krisztus keresztje nélkül. Miért? Ezeket a kérdéseket és még sok mást is megválaszol Rod Parsley, ahogy emlékeztet bennünket arra, hogy a kereszt a kereszténység és az életünk központjában kell, hogy legyen. Szerezz be még ma egy példányt!
- JENTEZEN FRANKLIN, A FREE CHAPEL VEZETŐ PÁSZTORA

Rod Parsley pásztor megerősíti az utunkat ebben a könyvben. Az igazság inspirálni fog, megosztja velünk a győzelmet, az örömöt és a reménységet, amink a keresztben van.
- JAY SEKULOV, AZ AMERICAN CENTER FOR LAW AND JUSTICE VEZETŐ JOGTANÁCSOSA

Bizonyára nincs hiány a véleményekből az evangélium fontosságát illetően. Akik tagadják az evangélium János 14:6-ban leírt kizárólagosságát azok azon túlóráznak, hogy elbagatellizálják Jézus Krisztus keresztjének igazi jelentését. Ebben a könyvben Rod Parsley viszont még egyszer emlékezetet bennünket mindarra, hogy a kereszt miért életbevágóan fontos mind a hívőknek, mind a hitetleneknek egyaránt. Jézus helyettesítő halála a kereszten és természetfeletti feltámadása adta a valaha létezett legnagyobb ajándékot az emberiségnek: a megváltást. Szánj időt ennek a könyvnek az elolvasására és bátorodj fel az igazságain. Ugyanakkor engedd, hogy ez a könyv kihívás is legyen a számodra, hogy megosztod igazságait a világgal. Krisztusért és Krisztus az emberiség egyedüli reménye.
- JONATHAN FARWELL, A THOMAS ROAD BAPTISTA GYÜLEKEZET PÁSZTORA

Isten a keresztet választotta, hogy azon keresztül megváltsa a világot. Nincs olyan út a megváltáshoz, amely elkerülheti a szenvedő istenséget. Ez kihagyhatatlan Isten örökkévaló tervében. Rod Parsley a Kereszt című könyvében felfedi a keresztet, annak célját és nyelvbéli szenvedélyét, amely költői magaslatokba emelkedik és teológiai mélységeket ér el. Azoknak a keresztényeknek – úgy, mint Krisztus- akik olyan kultúrában élnek, amely nem kész meghallgatni Jézus üzenetét kihívást intéz a kereszt becsben tartására, erejének megértésére és igazságának megélésére.
- MARK WILLIAMS, DD A CHURCH OF GOD ELNÖKLŐ PÜSPÖKE/ ÁLTALÁNOS FELVIGYÁZÓJA

Jézus szavai mindent elmondanak: "És én, ha felemeltetem e földről, mindeneket magamhoz vonzok." (János Evangéliuma 12.32 ) Ebben a próféciában a kereszt volt Jézus figyelmének központjában. Rod Parsley Kereszt című könyve megteremti ezt az igazságot és az egész Szentírás központi üzenetét. Ez az egész a megváltásról szól és Jézus teljesen kifizette. Most bennünket kér, hogy kövessük Őt az élet ösvényén a Kálvária fényében. Köszönöm Rod a figyelem megújítását nehogy elveszítsük azt.
- JACK W. HAYFORD, A KING’S UNIVERSITY ELNÖKE

Fordította: Nagy Andrea