2012. április 5., csütörtök

Új Derek Prince tanítások magyarul!

A következő tanítások jelentek meg magyarul a Zúgó Szél kiadásában:

Újítsd meg az egyházat és leborul a világ!

„Újítsd meg az egyházat és leborul a világ!” Ez volt a jelszava annak az ébredésnek, ami 1904-ben megrázta a kicsiny Walest - Ha megújul az egyház, leborul a világ is. (10 CD: 2900 Ft vagy mp3: 1900 Ft)

Az egyes tanítások címe:
a: Isten elszámoltatja az egyházát
b: Az ítéletnek Isten házán kell kezdődnie
c: Bűn, igazság és ítélet
d: Önmagunk megalázása böjt által
e: A menyasszony elkészíti magát
f: Látás a szentségről

A két menyegző

A zsidók túl elfoglaltak voltak, amikor meghívót kaptak Isten Fiának menyegzői reggelijére. Most, a korszak végén a keresztényeket a Bárány menyegzői vacsorájára hívja Isten. Mi is túl elfoglaltak leszünk ahhoz, hogy elmenjünk? (1 CD, 500 Ft)

Bűntudat, szégyen és elutasítás

Életünk során nem a testünkben, hanem a lelkünkben kaphatjuk a legmélyebb sebeket. Ezek közül három: a bűntudat, a szégyen és az elutasítás. Jézus teljes gyógyulást kínál nekünk, de az csakis a keresztnél nyerhető el. (1 CD, 500 Ft)

Négy életre-szóló igazság

Isten minden életkorban egyforma mércét szab a keresztényeknek. Nála soha nem változnak a siker feltételei. Ebben a tanításban Derek Prince mai fiatalok őszinte kérdéseire ad őszinte válaszokat. (1 CD, 500 Ft)

Tudod, mennyire értékes vagy?

A legtöbb keresztény nem is tudja, mennyire értékes Isten szemében. Ez nem alázat, hanem gyenge önértékelés. Csak akkor gyakorolhatjuk a valódi alázatot, ha ismerjük az értékünket. (1 CD, 500 Ft)

http://www.zugoszel.hu