2015. november 10., kedd

Daganatok eltűntek! - Blantyre, Malawi - Harmadik nap

Kedves Barátaim!

Nagyon érdekes látni, ahogy az Úr estéről estére felépíti az alkalmakat itt Blantyrében, Malawiban. Aki olvasta az első napról szóló beszámolómat, emlékezhet rá, hogy azt írtam: a szokásoshoz képest jóval kevesebben jöttek el. Emellett szembe kellett néznünk negatív sajtóhírekkel, és más kihívásokkal is. De mostanra minden megváltozott! Már a második estére közel megduplázódott a tömeg; az egész városban nagy várakozás van, és mindenki arról beszél, hogy mit tesz Jézus az alkalmakon! Biztos vagyok benne, hogy az imáitok feljutottak Istenhez, és már semmi sem akadályoz minket!

Miután hirdettem az evangéliumot ma este, ezrek válaszoltak a megtérésre hívásra. Peter van den Berggel közösen imádkoztunk az emberekért, hogy vegyék a Szent Szellemet, majd imádkoztunk a betegekért is. Csodálatos gyógyulások történtek:

- Egy AIDS-ben haldokló asszonyt hoztak hordágyon az esti alkalomra. Már kilenc éve ágyhoz kötött volt, és nagyon beteg. Ma este teljesen meggyógyult! Járt, futott és táncolt! A nővére jött fel vele a színpadra, aki megerősítette, hogy mi történt, és örömtől zokogva nézte, amint a húga táncol a színpadon! Csodálatos pillanat volt!
- Egy férfi is meggyógyult ma este, aki leesett egy fáról és lesántult. Öt hónap után most először járt mankók nélkül.
- Egy 16 év óta süket asszony visszanyerte a hallását.
- Két asszony is bizonyságot tett arról, hogy látták, amint nagyméretű daganatuk eltűnik, miután imádkoztunk! Egyikük szó szerint azt mondta: az ima előtt még erősen érezte a daganatot, az ima után viszont hiába kereste, nem találta! Fantasztikus!
- …és még sok más csodás gyógyulás is történt.


Ma este felkértem egy korábbi evangélista tanítványomat, Eugen Krahnt, hogy beszéljen az emberekhez. Imádkozott értük, megáldotta őket, és felemelte Jézus nevét. Nagy öröm, hogy feleségével itt lehetnek velünk.

Holnap lesz a záróestje az blantyre-i evangélizációnak. Hiszem, hogy a terület kicsinek fog bizonyulni a tömegnek. Amit az ellenség rossznak szánt, azt Isten jóra fordítja. Kérlek, imádkozzatok értünk, mint soha korábban!

Veletek együtt az evangéliumért:
Daniel Kolenda
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg, és a teljes CfaN csapat
Blantyre, 2015. november 7.