2015. november 11., szerda

Bill Warner: A saría törvény nem muzulmánoknak 13.

DZSIHÁD

A dzsihád a sária jog része .

A saríából:

[O9.0] Dzsihád
Dzsihád: a kafírok elleni háború, melynek célja az iszlám sária jogrendszerének meghonosítása .

[Korán 2:216] Előíratott nektek a harc, holott az ellenetekre van. Lehet, hogy valami ellenetekre van, noha az jó nektek, és lehet, hogy szerettek valamit, noha az rossz nektek . Allahnak tudása van, ti azonban nem tudtok.

[Korán 4:89] Azt szeretnék, ha hitetlenek lennétek, ahogyan ők is hitetlenek lettek, hogy ugyanolyanok legyetek, mint ők. Ezért ne fogadjatok barátul egyet sem közülük, míg el nem hagyták otthonaikat, hogy Allah ügyéért harcoljanak (dzsihád). Ha hátat fordítanak nektek, akkor találjátok meg őket, és öljétek meg őket ott, ahol csak rájuk akadtok .

Az egész világ be kell hogy hódoljon az iszlámnak. A kafírok ellenségnek számítanak, azon egyszerű oknál fogva, hogy ők nem muzulmánok . Az erőszakot és a terrort a Korán szentesíti .

A politikai iszlám, a dzsihád, egyetemes és véget nem érő.

[Muszlim 001,0031] Mohamed: „Parancsot kaptam, hogy háborút viseljek az emberiség ellen, míg el nem fogadják, hogy nincs más isten, csak Allah, és míg nem hiszik, hogy én vagyok az ő prófétája, és el nem fogadnak minden kinyilatkoztatást, melyet mondok. Amennyiben megcselekszik ezeket a dolgokat, védelmezni fogom az életüket és tulajdonaikat, hacsak a saría másként nem rendeli, mert ebben az esetben sorsuk Allah kezében van.”

[Bukhári 4,52,142] Mohamed: „Ha a dzsihád háborúját a kafírokkal szemben akár csak egyetlen napig is folytatod, az nagyszerűbb, mint az egész Föld és minden, ami rajta van. A paradicsomban egy olyan apró terület, amely kisebb, mint egy ostornyél, nagyszerűbb, mint az egész Föld és minden ami rajta van. Egy nap vagy egy éj eltöltése a dzsiháddal nagyszerűbb, mint az egész Föld és minden, ami rajta van.”

[o9.1] A dzsihád kötelező jellege

A dzsihád a közösség kötelessége . Ha elegendő ember műveli, akkor a többiekre nézve már nem kötelező.

[Korán 4:95] Azok a hívők, akik otthon ülnek, biztonságban – kivéve a mozgásképteleneket – nem egyenlőek azokkal, akik vagyonukkal és életükkel harcolnak Allah ügyéért [dzsihád].

[Bukhári 4,52,96] Mohamed: „Bárki, aki felfegyverez egy dzsihadistát, ugyanazt a jutalmat kapja, mint egy harcos. Bárki, aki megfelelően ellátja egy szent harcos hozzátartozóit, ugyanazt a jutalmat kapja, mint egy harcos.”