2015. november 3., kedd

Bill Warner: A saría törvény nem muzulmánoknak 12.

A kafírok és a könyv népei

A muzulmánok azt mondják a keresztényeknek és a zsidóknak, hogy ők különlegesek. Ők a „könyv népei”, és testvérek az ábrahámi hitben. De az iszlámban csakis az számít kereszténynek, aki abban hisz, hogy Jézus ember volt, és egyben Allah prófétája; hiszi, hogy nincs szentháromság; hogy Jézust nem feszítették keresztre és nem támadt fel, azonban vissza fog térni, hogy meghonosítsa a saría törvényt. Igaz zsidó pedig az, aki hiszi, hogy Mohamed az utolsó a zsidó próféták sorában .

Ez a versszak is ezt mutatja:

[Korán 5:77] Mondd: „Ó, könyv népei, ne lépjétek át az igazság határát saját vallásotokban! És ne kövessétek azok vágyait, kik rossz útra tévedtek, és sokakat félrevezettek. Ők maguk eltévedtek már az egyenes úttól.”

Az iszlám tan kettős természetű, úgyhogy létezik egy ellentétes nézet is az előzővel szemben. Íme az utolsó versszak, ami a könyv népeiről íródott (Egy későbbi vers hatálytalanítja vagy helyettesíti az azt megelőzőt ). Ezek a végső szavak. Felhívják a muszlimokat, hogy indítsanak háborút a könyv népei ellen, akik nem hisznek az igazság vallásában, az iszlámban .

[Korán 9:29] Harcoljatok azok ellen, akik megkapták az Írásokat (zsidók és keresztények), de nem hisznek Allahban vagy a Végső Napban. Ők nem tartják tilosnak, amit Allah és az Ő Küldötte megtiltott. A keresztények és a zsidók nem követik az igazság vallását mindaddig, míg be nem hódolnak, és meg nem fizetik a fejadót [dzsizját], és megalázottá nem válnak.

A „nem tartják tilosnak” azt jelenti, hogy nem fogadják el a sária törvényeket. A „míg be nem hódolnak” a sária törvényének való behódolást jelenti . Azok a keresztények és zsidók, akik nem fogadják el, hogy Mohamed az utolsó próféta, kafírnak számítanak .

A muzulmánok napi ötször imádkoznak, és a bevezető ima mindig tartalmazza a következőt:

[Korán 1:7] [Vezess minket az egyenes úton,…] Ne azok útján, akiket haragvásod sújt [zsidók], sem pedig a tévelygőkén [keresztények] .

A trilógia rengeteg foglalkozik a zsidókkal Mekkában alapvetően kedvezően említi őket. Viszont Medinában a zsidók már az iszlám ellenségei, mert tagadják, hogy Mohamed az utolsó próféta. Vegyük észre, hogy a Trilógiában több a zsidógyűlölet, mint a Mein Kampfban.

Nyelvezet

Az eredeti arab szó a hitetlenekre a kafír, és pontosan ezt a szót használják a Koránban és a saríában is . Ezért a hitelesség és a pontosság kedvéért mi is ezt alkalmazzuk.
Ez igen egyszerű: ha nem hiszel Mohamedben és a Koránban, akkor kafír vagy.