2015. november 9., hétfő

A tömeg megduplázódott - Blantyre, Malawi - Második nap

Kedves barátaim!

Csak nemrég ért véget az evangélizációs kampányunk második napja itt a malawi Blantyre-ben. Reggel Peter van den Berg és jómagam tanítottuk a pásztorokat és a gyülekezeti vezetőket. Kitartóan ültek a hideg esőben, hogy meghallgassák az üzeneteket. Micsoda éhség! Hiszem, hogy a Szent Szellem erőteljes kiáradását fogjuk tapasztalni a holnapi napon, amikor kézrátétellel imádkozunk a delegáltakért.
Az esti összejövetelre a tömeg a tegnapihoz képes megduplázódott. Sokakhoz eljutott a hír arról, hogy Jézus milyen csodálatos dolgokat cselekszik az alkalmon. Ma este Jézus véréről prédikáltam, és ezreket vezethettem a megtérő imádságban. Majd hatalmat vettem minden átok fölött, és megtörtem azokat Jézus nevében. Ezután olajoshordókba összegyűjtöttük és elégettük a varázsláshoz használt amuletteket, bálványszobrokat, talizmánokat és egyéb tárgyakat. Ezt követően imádkoztunk a betegekért.
- Egy kilencvenéves asszony, aki sokféle betegségtől szenvedett, köztük egy igen fájdalmas reumától, több mint 50 kilométert gyalogolt, és az evangélizáció területén töltötte az éjszakát. Gyógyulásért jött, és eldöntötte, hogy addig haza nem megy, amíg meg nem kapta! Ma este megtörtént a csoda, amiért jött: minden fájdalom kiment a testéből! Örömében ugrált! Kilencven évesen ott ugrált a színpadon! Csodálatos! (Lásd a fényképet!)
- Egy férfi sérve, amitől már nyolc éve szenvedett, ma este eltűnt. (Lásd a fényképet!)
- Egy bal fülére 10 éve süket asszony teljesen meggyógyult.
- Egy asszony emlődaganata eltűnt.


Még hosszan lehetne sorolni azokat a csodákat, amik történtek. Dicsőség legyen értük az Úrnak!

Holnap reggel, amint már említettem, a Tűz konferencia befejező alkalma következik. Kérlek, imádkozzatok egy erőteljes szellemi áttörésért! Hiszem, hogy az egész várost megrázza Isten ereje, és az evangélizációra használt terület kicsinek fog bizonyulni. Imádkozzatok velünk azért, hogy sok bűneiben elveszett ember késztetést érezzen, hogy eljöjjön az esti alkalmakra, és hogy történjenek különleges csodák, amelyek megerősítik az evangélium hirdetését. Blantyre üdvözülni fog!

Veletek együtt az evangéliumért:
Daniel Kolenda
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN csapat