2015. november 23., hétfő

Bill Warner: A saría törvény nem muzulmánoknak 15.

A dzsihád hatékonysága

Mohamed Mekkában még hitszónok volt, aki évente körülbelül tíz embert térített át az iszlámra, Medinában azonban már harcos, aki körülbelül  tízezer embert térített az iszlámra évente. Az arabok iszlámra való áttérítésében a politika és a dzsihád ezerszer hatékonyabb volt, mint a vallás. Ha Mohamed nem vált a politikára és a dzsihádra, csak néhány száz muzulmán lett volna halálakor, és az iszlám elbukott volna. Az iszlám mint vallás megbukott, de a politika a vallással kombinálva teljes sikernek bizonyult .

A dzsihád statisztikája

A Trilógia nagy részét a dzsihád foglalja el . A Korán később keletkezett, politikai részének 24 százalékát és a teljes Korán 9 százalékát a dzsiháddal kapcsolatos versek teszik ki .
A Bukhári hadísz 21 százaléka és a Szíra 67 százaléka szintén a dzsihádról szól. Vegyük észre, hogy milyen jól mutatja a Korán kétarcúságát a mekkai és a medinai részek dzsiháddal kapcsolatos tartalma. A mekkai Koránban nincs szó dzsihádról, és pontosan a mekkai Koránra hivatkoznak a muzulmánok és hitvédőik .

A dzsihád áldozatai

Íme a dzsihád által megölt emberek száma az elmúlt 1400 év alatt:
Keresztények       60 millió
Hinduk                 80 millió
Buddhisták          10 millió
Afrikaiak          120 millió
Összesen          270 millió