2016. július 21., csütörtök

Oral Roberts - Isten természetfeletti nyomkövető rendszere 8.

Egyszer csak tudtam értelemmel imádkozni. A korábbi megértésemnek azonban kérdések szabtak gátat: „Akarok-e élni? Meg akarok halni? Érdemes így élni? Van-e a menyből üzenetem az életről?” Ó, igen, érzékeltem az Atyától jövő magyarázatot a menyből! A beszélő Istennek volt valami mondanivalója Oral Robertsnek: „Élni fogsz, és nem fogsz meghalni!" Ó halleluja! Nem kellett a halálomért imádkoznom! Hanem az ÉLETÉRT tudtam imádkozni, a bőségesebb életért! Ott, abban a kis kórteremben az ajkam hangtalanul mozgott és dünnyögve imádkoztam fel magamból a vihart, míg bele nem imádkoztam magam a Szent Szellem kiáradásába! Hirtelen olyan volt, mintha felkapcsolták volna a villanyt a szellememben és visszakerültem Isten természetfeletti nyomkövető rendszerébe! Aztán arra figyeltem föl, hogy valami rendkívüli történik a testemben. Olyan volt, mintha valami meleg folyadék áramlana szét bennem és tudtam, hogy Isten Szelleme így egészíti ki a Hoag kórház egészségügyi szakembereinek fenomenális munkáját azzal, hogy visszahoztak a halálból.

Majdnem ezután rögtön az orvosok elkezdték a felépülésemet „figyelemreméltónak” titulálni és sosem felejtem el azt a percet, amikor elvégezték rajtam az utolsó futópad tesztet. Csináltak neked már ilyet? Nos, addig futsz a futópadon, amíg bírod, és akkor az orvos megkér, hogy légyszíves fuss még 15 másodpercet. Szóval akkor lefutsz még 30 másodpercet és újra megkér, hogy „Tudna futni még 10 másodpercet?” Aztán további futásra ösztökél, amíg teljesen elfogy belőled a szusz! Miután az orvos a vizsgálatot elvégezte így kiáltott fel: „Ez volt az utolsó vizsgálat. A szívén lévő hegszövet BEGYÓGYULT! Az artériái teljesen nyitottak, szóval azt csinálhat, amit csak akar!” Dicsőség Istennek bizonyságot tehetek arról, hogy az ÚR a szarvas lábához tette hasonlóvá a lábamat és felállított a magas helyekre! 

Barátom teljesen mindegy milyen zavar keletkezett az életedben vagy keletkezhet éppen a jövőben ISTENÜNK MÉG MINDIG A LÁBÁTALAKÍTÓ BIZNISZBEN VAN, HOGY MAGAS HELYEKRE ÁLLÍTSON MINKET! A természetfeletti nyomkövető rendszerével, a Szellemtől jövő magyarázattal állít fel minket újra oda! Látod, amikor hiszel Jézusban, Isten gyermeke leszel és a Szent Szellem, Aki már ott lebegett a föld formáltatása előtti kaotikus mély fölött, jön és betölt. A szellemedben él és 24 órán keresztül egyfolytában eleven vadsággal imádkozik átlépve azokat a hatalmas szakadékokat, amelyek köztünk és a Menny között állnak! Amikor a szellemünk természetfeletti módon követi nyomon az Urat, fel tudunk nézni azokra a magaslatokra, azokra a horizonton nyugvó álomcélokra, és tudjuk, hogy ott a búvóhelyünk a gonosz és a világ veszélyei elől. Bizalommal vághatjuk magunkat át a magas helyek felé és nem kell többé a félelemtől ledermednünk attól, hogy megtántorodunk és az alattunk elterülő halál völgyébe zuhanunk. Van egy sziklaszilárd biztosítékunk mélyen a szívünkben, hogy a lábunk nyomon követi az Urat, így eleven vadsággal ugorhatunk át azokon a keskenyen sziklapárkányokon és durva szakadékokon Istent keresve, magasabbra és magasabbra szállva Benne, felérve egészen addig, ahova felállít bennünket …A BENNE LÉVŐ MAGAS HELYEKRE!

Fordította: Nagy Andrea