2016. szeptember 22., csütörtök

Marilyn Hickey - Gyerekek, akik célba találtak. A tiéd is célba találhat 1.

BEVEZETÉS, PÁR SZÓ MARYLIN-TŐL

Ahogy olvasod ezeket a gyermekekről szóló történeteket a Bibliában, azért imádkozom, hogy inspiráljanak és bátorítsanak az itt leírt győzelmek. Meg fogod látni, hogy annak ellenére, hogy az idők és a kultúrák egyfolytában változnak, Isten változatlan Igéjének minden problémára és körülményre van válasza. Mindegyik példa a Bibliából azt demonstrálja, hogy az Ige sosem vall kudarcot annál, aki szilárdan rááll Isten ígéreteire. Minden szituációban alkalmazd az Igét és légy győztes. Lehet, hogy ma még isteni útmutatásra vagy beavatkozásra van szükséged életed egy vagy több területén is. Lehet, hogy neked vagy másnak gyógyulásra, szabadulásra, pénzügyi áttörésre vagy egy kapcsolat helyreállítására van szükséged. Hadd biztosítsalak arról, hogy az Úr helyre tud hozni minden egyes helyzetet! Sok ember életének győztes beszámolóját őrizték meg a Biblia oldalai. Ezen a kis könyvecskén keresztül velem együtt éld át ezeket a történeteket és engedd, hogy növekedjen a hited minden dolgodban. Jézus Krisztusban győzni fogsz! 

“1. Korintus 10:11. Mindezek pedig példaképen estek rajtok; megírattak pedig a mi tanulságunkra, a kikhez az időknek vége elérkezett.” 
“ 2. Korintus 2:14. Hála pedig az Istennek, a ki mindenkor diadalra vezet minket a Krisztusban, és az ő ismeretének illatját minden helyen megjelenti mi általunk.” ( Károli fordítás)

Szeretettel, Marilyn

Tartalomjegyzék:
Jézus 
József 
Miriám 
Izsák 
Keresztelő János 
Jósiás 
Sámuel 
Dávid 
Jarius lánya 
Timóteus 
A kánaáni asszony lánya 
Egy démonizált lány 
Valamennyi gyermek a bibliában

Fordította: Nagy Andrea