2015. december 14., hétfő

Oral Roberts - A Szellemben való imádkozás erejének kiaknázása 17.

Kijelentették, hogy az apostolok megkapták a Szent Szellem eredeti kiáramlását Pünkösd napján és a korai Keresztények a Szellem kiáramlását a szamáriai, az efézusi, a cezáriai ébredéskor kapták meg, illetve a Kornéliusz házában való kiáramláskor és Pál a nagy Szent Szellemben való bemerítkezésekor kapta meg, miután az Úr megérintette őt a damaszkuszi úton. Azt is hirdették, - ahogy Péter azt Pünkösd napján tette - , BÁRKI, AKI AKARJA megkaphatja a Szent Szellem erejét vibráló, élő energiaként az életében! ( Lásd. Apcsel 2.39) Más szóval hitték és tanították, hogy minden egyes férfinak, nőnek, fiúnak és lánynak lehet közvetlen csővezetéke a Mindenhatóhoz! Megnyitották a természetfeletti világot az átlagemberek számára. És sokan közülük, olyanok voltak, mint a szüleim….készek arra, hogy megosszák a sorsukat egy csoport hívővel, akiket nem ijedtek meg a világ támadásaitól, akik felemelték Istent és VISSZAUTASÍTOTTÁK, HOGY MEGTAGADJÁK A SZENT SZELLEM EREJÉT!

És mielőtt végig olvasod ezt a könyvet, biztos vagyok benne, hogy te is kívánni fogod ugyanezt az erőt az életedben, ha nem tapasztaltad még meg sohasem és nagyobb mértékben fogod akarni, ha már megvan az neked. 

A Szent Szellem: Jézus végtelen jelenléte a földön 

Jézus Krisztus azért jött le a földre, mert valami nagyon rosszul ment a világban. Ez a szellem és morális sötétség világa, a szenvedés világa és a brutalitás és bűnözés világa volt. Amikor eljött a világba, a halandó emberek közé, kihívást intézett a sátáni betolakodókra és kiűzte őket. A Biblia kijelenti „Azért jelenet meg az Istennek Fia, hogy AZ ÖRDÖG MUNKÁIT LERONTSA! (1. János 3.8) Isten Fia lejött a földre a kereszten kifolyt vérébe áztatott hite kardjával és az volt a küldetése az Ő Atyjától, hogy kihozza az emberiséget az ördög kegyetlen markából! Az a világ, amibe Jézus eljött tele volt sátáni betolakodók tömegeivel és gonosz erők egyesültek Isten ellen és az emberi lények ellen, akiket Isten teremtett. A emberiség éles, kínzó szükségeire, Isten által elküldve Jézus válaszként jött el, hogy kiűzze a gonosz erőket és SZABADDÁ TEGYE AZ EMBEREKET! Igen, ez egy nagyszerű időszak volt, amikor Jézus Júdea poros útjait és Jeruzsálem macskaköves utcáit rótta, kinyújtva a kezét, hogy betegeket gyógyítson meg és megszabadítsa a foglyokat a halálos megkötözöttségeikből. Ő egy magányos figura volt, kiterjedt időben és örökkévalóságban, emberek között sétálva hatalmas Megváltóként, győztes Mesterként, Isten Fiaként és Ember Fiaként. Erős embereket hívott el az oldalára, hogy a Tanítványai legyenek, kiküldve őket erre a bűn sújtotta földre, hogy meggyógyítsák a betegeket, feltámasszák a halottakat és kiűzzék a démonokat. És a Biblia azt mondja nagy örömmel tértek vissza, azt állítva „Uram még a démonok is engednek nekünk a te neved által!” (Lukács 10.17) Megtehették ezeket a hatalmas cselekedeteket, mert azt mondta nekik, hogy tegyék meg, és mert a SAJÁT SZEMÜKKEL LÁTTÁK, AHOGY Ő MEGTESZI ISTEN CSODÁLATOS DOLGAIT!

Fordította: Nagy Andrea