2015. december 7., hétfő

Megtört átkok - Tema-Ashaiman, Ghána - Második nap

Kedves barátaim!

Nemrég tértem csak vissza a ghánai evangélizáció helyszínéről, ahol az esti összejövetelünkön 120.000-en voltak - és ez még csak a második nap. Ma este Jézus véréről prédikáltam, majd pedig láthattuk ennek az erőnek a megnyilvánulását: átkok megtörésében, betegek gyógyulásában és megkötözöttek szabadulásában!
- Egy asszony, akinek agyvérzés következtében lebénult a bal oldala, teljes gyógyulást nyert.
- Egy meggörnyedt férfit, aki csak gyötrő fájdalmak közt tudott járni, ma este a barátai elhoztak az alkalomra taxival. Jézus megérintette őt, és minden fájdalma elmúlt. Évek óta először volt képes kiegyenesedve járni!
- Egy betegség következtében lebénult és részlegesen vak kisfiú ma este teljesen meggyógyult. Úgy sétált a színpadon, hogy egyszer sem botlott meg, és azt mondta, hogy mindent tisztán lát. Minden betegsége elmúlt! (lásd a fényképet!)
- Egy fájdalmas fekélytől szenvedő asszony bizonyságot tett, hogy amikor előző este imádkoztunk, úgy érezte, mintha jég áramolna keresztül az egész testén, és azonnal megszűnt minden fájdalma! 
Azért nem tegnap tett róla bizonyságot, mert meg akarta várni, hogy visszatér-e a fájdalma, de két év óta most először nem tért vissza. Halleluja!
Ma reggel a Tűz konferencián Peter van den Berg és Brian Guerin tiszteletesek folytatták szolgáltak erőteljes igei üzenettel a pásztorok és gyülekezeti munkások felé, akik nagyon éhesek voltak az igére, és hisszük, hogy hatalmas bátorítást kaptak. Holnap reggel fogunk értük kézrátétellel imádkozni, hogy vegyék a Szent Szellem tüzét!

Köszönjük, hogy nem szűntök meg imádkozni értünk. Sok lélek van még függőben.
Veletek együtt az evangéliumért:
Daniel Kolenda evangélista
valamint Peter Vandenberg és a teljes CfaN csapat