2015. szeptember 8., kedd

SZENT KÁOSZ! - Zambia, Lusaka - Harmadik nap

Tisztelt missziós partnereink!

A mai nap a Szent Szellem kiáradásáról szólt - reggel, és aztán este újra! Az emberekben óriási éhség van Isten után itt, Lusakában, Zambia fővárosában. Ma reggel az imádkozás előtt Oliver Raper tiszteletes és Scott Lee evangélista osztott meg egy-egy erőteljes üzenetet a jelenlevő pásztorokkal és gyülekezeti munkásokkal. Olyan sokakat megérintett az Úr erőteljesen, hogy a terület időnként egy csatatér képét mutatta. Inkább szent káosznak mondanám!

Méltó megemlíteni, amit újra és újra hallottam a helyi pásztoroktól, hogy milyen példa nélküli a gyülekezetek együttműködése ezen az evangélizáción. Az egyik legfőbb püspök elmondta nekem, hogy a korábban milyen nehézségekbe ütközött még az is, hogy néhány száz gyülekezetet összehozzanak egy-egy közös alkalomra, ez a rendezvény viszont jóval több mint 1000 (!) gyülekezet részvételével zajlik! Ez önmagában is egy csoda és egy bizonyság arról, hogy milyen hitelessége van szervezetünknek, a Christ for all Nations-nek itt Afrikában. Azért imádkozunk, hogy ennek a mostani evangélizációs kampánynak az egyik maradandó gyümölcse a gyülekezetek közötti egység folytatódása legyen.

Ma este, az evangélium hirdetése és a Szent Szellem keresztségért való imádkozás után imádkoztunk még a betegekért, és fantasztikus csodáknak voltunk a szemtanúi. Ezek közül csak néhány:
Egy asszony fájdalmas jóindulatú daganatai eltűntek.
Egy jobb fülére teljesen süket asszony tökéletesen meggyógyult (lásd a fényképen).
Egy másik asszony emlődaganata nyomtalanul eltűnt az ima után.
Egy kerekesszékben ülő asszony, aki már két éve képtelen volt járni, most felkelt és járt!
És még sok más csodálatos gyógyulás történt.

Holnap lesz az evangélizációs kampányunk záróestje. Hiszem, hogy az egész környékről fognak jönni az összejövetelre... talán nem is lesz elég hely nekik a helyszínen! Továbbra is kérlek benneteket, hogy imádkozzatok egy újabb hatalmas lélek-aratásért!

Veletek együtt az evangélium ügyéért:
Daniel Kolenda evangélista
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és az egész CfaN csapat