2012. február 19., vasárnap

Kenneth Hagin: Megvallások 4.

Krisztus váltott meg engem a törvény átkától, átokká lévén érettem, mert meg van írva: Átkozott minden, aki fán függ: Hogy az Ábrahám áldása Krisztus Jézusban legyen a pogányokon, hogy a Szellem ígéretét elnyerjem hit által. Ha pedig Krisztusé vagyok, tehát az Ábrahám magva vagyok, és ígéret szerint örökös.
Gal. 3/13-14, 29

Aki megszabadított engem a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába; Kiben van az én váltságom az Ő vére által, bűneim bocsánata; És Őbenne vagyok beteljesedve, aki feje minden fejedelemségnek és hatalmasságnak; Lefegyverezvén a fejedelemségeket és a hatalmasságokat, őket bátran mutogatta, diadalt vévén rajtok abban.
Kolosse 1/13-14, 2/10,15.

És nem bakok és tulkok vére által, hanem az ő tulajdon vére által ment be egyszer s mindenkorra a szentélybe, örök váltságot szerezve.
Zsidó 9/12

Mert az Ő testének tagja vagyok, az Ő testéből és az Ő csontjaiból való.
Ef. 5/30

Maga pedig a békességnek Istene szenteljen meg engem mindenestől; és az én szellemem, mind lelkem, mind testem feddhetetlenül őriztessék meg a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére.
I.Thess. 5/23

Tisztelem atyámat és anyámat és hosszú ideig élek azon a földön, amelyet az Úr az én Istenem ad nekem.
II.Móz. 20/12

Azon az úton fogok járni mindig, amit az Úr az én Istenem parancsol nekem, és élek, és jó dolgom lesz, és hosszú ideig élek a földön, amelyet bírni fogok.
V.Móz. 5/33

Érett korban térek a koporsóba, amint a maga idején takaríttatik be a learatott gabona.
Jób 5/26